Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:30 - 17:30
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 16:30
  • Zogesloten
Tuincentrum De Blaakhof

Tuincentrum De Blaakhof
(2) recensies

Logo Tuincentrum De Blaakhof

Recensies Tuincentrum De Blaakhof

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

wilma 18-04-2013

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

voor kwaliteitsplantjes in de tuin bezoeken wij elk jaar meerdere keren de blaakhof. geweldige service, geen massabedrijf, deskundig personeel dat met je meedenkt. planten worden voor je in de pot gezet als je dit vooraf afspreekt en niet op een druk tijdstip komt. en al koop je niets: het is steeds weer een plezier om rond te lopen en te genieten van wat groeit en bloeit. ga zo verder! vriendelijke groet, wilma
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

L. en H.Buitenkamp 29-04-2012

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We zijn al jaren op zoek naar de Primula Auricula,wat we altijd op de BBC tuinprogramma's zien. We hebben in Lemmer gewoond en daar lukte het ons niet en in 2008 in Zutphen komen wonen.Toen kwamen we bij de Blaakhof terecht via onze volkstuin.Helemaal geweldig,je moet geen Intratuin verwachten[wat wij dus ook niet wilden]maar goede service en meedenken. We hadden nl. ook al eens een Japanse wijnbes geplant[In de polder dus een wildernis met heel veel vruchten]. Maar hier ging hij steeds dood,de tip van de Blaakhof,probeer kalk toe te voegen,want de polder is kalkrijk. Zulke dingen daar heb je wat aan!!!!!! En we hebben onze Aurikels en we hopen dat ze het goed gaan doen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum De Blaakhof?

Meer over Tuincentrum De Blaakhof

Tuincentrum De Blaakhof is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Eefde, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum De Blaakhof is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Eefde? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum De Blaakhof draaien: 0575-540651. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum De Blaakhof is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!