Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 07:00 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma07:00 - 17:00
  • Di07:00 - 17:00 Nu open!
  • Wo07:00 - 17:00
  • Do07:00 - 17:00
  • Vr07:00 - 17:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten

Planta Groencentrum
(3) recensies

Logo Planta Groencentrum

Recensies Planta Groencentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Joey 08-03-2014

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Als je voor planten gaat en niet voor alle truttige snuisterijen zoals bij de doorsnee tuincentra, dan moet je bij Planta zijn! Uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen, zeer ruim assortiment van grote bomen tot bollen en vaste planten. Van professioneel tuingereedschap tot grond- en meststoffen. Bovendien lopen er vakmensen rond die weten waar ze het over hebben. Kortom; voor planten ga je naar Planta Groencentrum!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

David Bartenstein 16-01-2014

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben gek op Planta. Het koste me even wat moeite om uit te vinden hoe ik er moest komen, maar het is absoluut de moeite waard! Een enorm breed assortiment en het personeel is niet alleen vriendelijk maar heeft ook nog kennis van zaken!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mariska 21-08-2013

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldig tuincentrum. Goede kwaliteit planten en bomen, zeer groot assortiment. Vriendelijk personeel die ook goede adviezen geven. Er is voldoende ruimte om te parkeren.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Planta Groencentrum?

Meer over Planta Groencentrum

Planta Groencentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in De Bilt, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Planta Groencentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in De Bilt? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Planta Groencentrum draaien: 030-2209090. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Planta Groencentrum is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!