Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Planta Groencentrum

Utrechtseweg 127
De Bilt, 3732HA

030-2209092info@plantagroencentrum.nl

Beoordeling

Wie een tuincentrum in de plaats De Bilt in de provincie Utrecht wil bezoeken kan terecht bij Planta Groencentrum. Een kleine greep uit de verkrijgbare producten van Planta Groencentrum: bodembedekkers, vaste planten, kruiden en groenten, heesters, fruitplanten, éénjarigen, klimplanten, leibomen, dakbomen, laanbomen, meerstammige bomen, struikvormbomen, halfstambomen, Japanse esdoornen, mediterrane bomen, naaldbomen en coniferen en de aan planten en bomen gerelateerde artikelen zoals potterie, zaden, sedumdaken, graszoden, meststoffen, tuingereedschap, afdekmaterialen, vorstbescherming, kunstgras, vijverbenodigdheden en erfafscheiding. Met wel 40.000 m2 aan oppervlakte is dit tuincentrum zeker het bezoeken waard. Planta Groencentrum heeft ook een webshop en de producten worden naar locaties in heel Nederland verzonden. Ook planten en bomen kunnen online worden besteld, deze kunnen alleen niet worden geretourneerd. Door de eigen kwekerij kunnen zij eerlijke prijzen en aanbiedingen bieden.  Vanwege de vele werkzame hoveniers kan Planta Groencentrum professioneel tuinadvies bieden. De openingstijden van Planta Groencentrum staan hieronder. Helaas heeft dit tuincentrum geen koopzondag. Voor tuincentra die wel een koopzondag hebben, kun je zoeken naar tuincentra in jouw regio op ons koopzondag overzicht.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Planta Groencentrum?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdaggesloten
  • Woensdaggesloten
  • Donderdaggesloten
  • Vrijdag09:00 - 15:00
  • Zaterdag09:00 - 15:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Joey 2014-03-08 17:01:10

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Als je voor planten gaat en niet voor alle truttige snuisterijen zoals bij de doorsnee tuincentra, dan moet je bij Planta zijn! Uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen, zeer ruim assortiment van grote bomen tot bollen en vaste planten. Van professioneel tuingereedschap tot grond- en meststoffen. Bovendien lopen er vakmensen rond die weten waar ze het over hebben. Kortom; voor planten ga je naar Planta Groencentrum!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

David Bartenstein 2014-01-16 23:33:07

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben gek op Planta. Het koste me even wat moeite om uit te vinden hoe ik er moest komen, maar het is absoluut de moeite waard! Een enorm breed assortiment en het personeel is niet alleen vriendelijk maar heeft ook nog kennis van zaken!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mariska 2013-08-21 11:20:38

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldig tuincentrum. Goede kwaliteit planten en bomen, zeer groot assortiment. Vriendelijk personeel die ook goede adviezen geven. Er is voldoende ruimte om te parkeren.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena