Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00 Nu open!
  • Zogesloten
Vijvercentrum Flinsenhof

Vijvercentrum Flinsenhof
(4) recensies

Logo Vijvercentrum Flinsenhof

Recensies Vijvercentrum Flinsenhof

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Michel 07-02-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldige winkel en supervriendelijk personeel. Ik had wat problemen met mijn aquarium en Michel (naamgenoot, hoe toevallig), heeft mij supergoed geholpen. Water laten testen was gratis en de uitleg over de oplossingen werden enorm goed en duidelijk uitgelegd. Michel is echt een geweldige specialist op het gebied van aquaria, aangezien ik hem al een aantal jaren volg en ik altijd door hem vanaf het eerste moment echt geweldig ben geholpen. Hij neemt echt de tijd om alles met je door te nemen en probeerd je niet gelijk van alles aan te smeren zoals menig andere winkel. Dus mocht ik ooit weer problemen hebben met mijn bak, dan ga ik zeker weer naar Michel. Maar ik vraag ook speciaal naar hem als ik gewoon iets wil hebben/kopen en er advies over wil hebben. Dus mensen, als je problemen heb of gewoon iets wil weten, ga dan zeker bij Flinsenhif langs en vraag naar Michel, echt een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Henk 05-11-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Advies ingewonnen voor een mogelijkheid van het maken van een plat dak met EPDM folie. Goed advies ontvangen, afspraak gemaakt voor het leggen van de folie en afwerken van het dak. Snel en keurig gewerkt, super tevreden.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

jo meuffels 12-03-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Via het internet deze vijverspecialist gevonden. Vanuit Sittard naar Tungelroy gereden om een vijver aan te leggen en de benodigde spullen te kopen: het was de moeite meer dan waard! Zeer vriendelijk personeel dat uitstekende voorlichting over de aanleg gaf. Benodigde spullen gekocht, Zeil konden ze niet leveren, maar de dag daarop gratis thuis bezorgd. Teveel gekochte spullen werden zonder problemen terug genomen. Klap op de vuurpijl: een boom van 100 euro gekocht die gratis thuis bezorgd werd! Geweldige showroom: een lust om hier rond te kijken en ideeen op te doen. Een 10 voor dit bedrijf!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A.Bijleveld 25-08-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

tijdens een midweekje bij Roompot vakantie,s op bezoek geweest bij Flinsenhof een waar paradijs voor de tuin liefhebber en voor mij als vijver houder. Zeer vriendelijk personeel vragen worden vriendelijk beantwoord. Volgende keer kom ik weer mooie plantjes uitzoeken en eventueel vijver artikelen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Vijvercentrum Flinsenhof?

Meer over Vijvercentrum Flinsenhof

Vijvercentrum Flinsenhof is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Weert, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Vijvercentrum Flinsenhof is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Weert? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Vijvercentrum Flinsenhof draaien: 0495562247. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Vijvercentrum Flinsenhof is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!