Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Vijvercentrum Flinsenhof

Maaseikerweg 257
Weert, 6005 RA

0495562247flins006@planet.nl

Beoordeling

Zoekt u naar de openingstijden van Vijvercentrum Flinsenhof in Weert? Dan bent u hier op het goede adres! Vijvercentrum Flinsenhof is een dagje uit voor de vijverliefhebber in Weert. De compleet ingerichte vijveropstellingen geven u een goed beeld van de diverse mogelijkheden. Bij dit Vijvercentrum in Limburg heeft men passie voor het vak en bieden ze u een goede service, zowel online als offline. Bij Vijvercentrum Flinsenhof in Limburg is men gespecialiseerd in voeding, verzorging, waterkwaliteit en ziekten van vissen. Hieronder treft de de actuele openingstijden aan van Vijvercentrum Flinsenhof in Weert. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Weert.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Vijvercentrum Flinsenhof?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Michel 2020-02-07 20:12:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldige winkel en supervriendelijk personeel. Ik had wat problemen met mijn aquarium en Michel (naamgenoot, hoe toevallig), heeft mij supergoed geholpen. Water laten testen was gratis en de uitleg over de oplossingen werden enorm goed en duidelijk uitgelegd. Michel is echt een geweldige specialist op het gebied van aquaria, aangezien ik hem al een aantal jaren volg en ik altijd door hem vanaf het eerste moment echt geweldig ben geholpen. Hij neemt echt de tijd om alles met je door te nemen en probeerd je niet gelijk van alles aan te smeren zoals menig andere winkel. Dus mocht ik ooit weer problemen hebben met mijn bak, dan ga ik zeker weer naar Michel. Maar ik vraag ook speciaal naar hem als ik gewoon iets wil hebben/kopen en er advies over wil hebben. Dus mensen, als je problemen heb of gewoon iets wil weten, ga dan zeker bij Flinsenhif langs en vraag naar Michel, echt een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Henk 2015-11-05 19:28:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Advies ingewonnen voor een mogelijkheid van het maken van een plat dak met EPDM folie. Goed advies ontvangen, afspraak gemaakt voor het leggen van de folie en afwerken van het dak. Snel en keurig gewerkt, super tevreden.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

jo meuffels 2014-03-12 21:10:38

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Via het internet deze vijverspecialist gevonden. Vanuit Sittard naar Tungelroy gereden om een vijver aan te leggen en de benodigde spullen te kopen: het was de moeite meer dan waard! Zeer vriendelijk personeel dat uitstekende voorlichting over de aanleg gaf. Benodigde spullen gekocht, Zeil konden ze niet leveren, maar de dag daarop gratis thuis bezorgd. Teveel gekochte spullen werden zonder problemen terug genomen. Klap op de vuurpijl: een boom van 100 euro gekocht die gratis thuis bezorgd werd! Geweldige showroom: een lust om hier rond te kijken en ideeen op te doen. Een 10 voor dit bedrijf!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena