Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 16:30
  • Zogesloten
Tuincentrum Lottum

Tuincentrum Lottum
(3) recensies

Logo Tuincentrum Lottum
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Lottum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Roos Terwan 28-02-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Al zekere meer dan 20 jaar zeer tevredenklant.Heb meer als 100 rozen en alles van hier.Nooit een argument gehad als er eens iets was.Zeer goede service en veel kennis.Ik raad het van harte aan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J.W. Kleine Staarman 21-10-2015

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

* zeer klantvriendvriendelijk * een enorm assortiment * veel soorten oude rozen * een echte specialist in rozen!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Familie Bosman 26-07-2011

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De kwaliteit van de rozen bij Tuincentrum Lottum is zeer goed. Of het nu een bestelling betreft van “kale wortelrozen” of een aankoop ter plekke van rozen in de pot. Het laatste is natuurlijk een aanrader omdat je dan precies kunt zien wat de vorm, kleur en geur is. We waren bij veel andere kwekerijen maar zulke goede en bewortelde rozen (in pot) vonden we alleen nog maar hier. Hoe vaak dat we er ook komen de meeste rozen staan volop in bloei. Bij andere kwekerijen ligt de boel vaak weg te kwijnen of is de voorraad is grotendeels op. Vriendelijk en vakkundig personeel!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Lottum?

Meer over Tuincentrum Lottum

Tuincentrum Lottum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Lottum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Lottum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Lottum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Lottum draaien: 077-4631674. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Lottum is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!