Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Van Cranenbroek

Van Cranenbroek, een bekende naam in de detailhandel, heeft momenteel vijf bloeiende winkelfilialen, verspreid over Nederland en België. In Nederland vind je vestigingen in Budel, Dongen, Landgraaf en Schijndel, terwijl het Belgische filiaal gevestigd is in Opglabbeek, sinds 1 januari 2019 onderdeel van de gemeente Oudsbergen.

De efficiënte bevoorrading van deze winkels vindt plaats vanuit twee imposante distributiecentra, strategisch gelegen nabij de grens met Nederland. Wat Van Cranenbroek uniek maakt, is dat ze de volledige logistiek in eigen beheer hebben. Hierdoor zijn ze in staat om direct te reageren op de specifieke behoeften van hun diverse winkelfilialen. Met een vloot van verschillende vrachtwagens, trailers en containerchassis zorgen ze voor een soepele en tijdige levering.

Dit succesvolle familiebedrijf heeft een rijke geschiedenis, overgedragen van vader op zonen. Op dit moment wordt het geleid door twee bevlogen broers, die de erfenis van hun vader voortzetten. De toewijding van het team blijkt ook uit het feit dat er ongeveer 600 medewerkers in dienst zijn, allen bijdragend aan het voortdurende succes van Van Cranenbroek. Met een sterke focus op kwaliteit en service heeft Van Cranenbroek zich stevig gevestigd als een betrouwbare speler in de detailhandel.