Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Tuincentrumkoeman.nl

Beoordeling

Om al uw tuinwensen online te vervullen komt u naar Tuincentrumkoeman.nl, want hier kunt u eenvoudig online uw tuinbenodigdheden kopen zoals: bloembollen, tuingereedschap, gieters, vaste planten, biologische zaden en mest. U leest het al, Tuincentrumkoeman.nl is enorm gevarieerd qua aanbod. De webwinkel van Tuincentrumkoeman.nl verkoopt verschillende merken zoals: Sneeboer en Haws. Kortom, Tuincentrumkoeman.nl is de beste keuze voor al uw tuinartikelen. Hebt u een positieve of misschien juist negatieve ervaring met de webwinkel van Tuincentrumkoeman.nl? Schrijf dan hieronder een recensie en deel uw ervaringen, daarmee maakt u tevens kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- die Tuincentrum Overzicht.nl maandelijks verloot onder alle mensen die een recensie hebben geschreven.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrumkoeman.nl?

P. van Eijbergen 2020-04-25 09:19:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bollen besteld op 5 april, op 15 april een mail dat de zending vertraagd is. Beloven binnen 4 werkdagen te reageren. Nee dus. Getracht telefonisch contact op te nemen. Niet bereikbaar. Mail gestuurd dat ik mijn bestelling wens te annuleren. Geen reactie. Dit ruikt wel heel erg naar oplichting.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

M.Landegent 2020-04-20 16:31:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tot nu toe geen fijne service en communicatie. Geen levering van een bestelling van nu 20 dagen geleden. Wel na 10 (!) dagen een mail dat niet op tijd geleverd gaat worden, maar ... binnen 4 dagen zou contact opgenomen worden wanneer de bestelling er nog niet is. Dat contact is er ook nog niet na weer tien dagen. En de betaalde bestelling evenmin. Rechtstreeks mailen of bellen lijkt niet mogelijk. Alleen via website, met standaard Engelstalig invulformulier. Ik hoop dat er nog geleverd gaat worden, deze week. Dan zijn er 4 weken na bestelling verstreken. Om deze beoordelingstekst te kunnen plaatsen, moet ook het assortiment en de prijs beoordeeld worden met een ster. Zo lang er niets ontvangen is, kan ik ook dit niet positief beoordelen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

kim 2020-04-11 13:56:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

al 2 jaar dat ik daar mijn bloembollen bestel en ik ben heel tevreden. de kwaliteit is super. Ik heb ook al een vertraging gehad op een bestelling maar dit was omdat het product niet in voorraad was. uiteindelijk na 2 dagen volledig mijn bestelling ontvangen en nu geniet ik van de prachtige bloemen die in mijn tuin staan. Ik kan de site alleen maar aanraden.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena