Vijverexpress.nl

(0 recensies)
Openingstijden Vijverexpress.nl, een tuincentrum in Nieuwkuijk
Naar webwinkel

Vijverexpress.nl is uw online vijvercentrum, waar u terecht kunt voor alles wat met vijvers te maken heeft. Met een uitgebreid assortiment aan producten voor het aanleggen en onderhouden van uw vijver, vijverfilters en –pompen, verlichting, stroom en diverse decoratieve attributen bieden zij een compleet en overzichtelijk assortiment, waar u als vijverliefhebbers altijd zult slagen. Ze staan bekend om hun snelle levering vanuit Nieuwkuijk in Noord Brabant, u kunt achteraf betalen en veilig bestellen. Mocht u vragen hebben, dan staan de medewerkers van de klantenservice graag voor u klaar. Er is geen showroom, maar voor bezichtigingen bent u altijd welkom in Nieuwkuijk. Neem hiervoor eerst even contact op. Tot ziens op Vijverexpress.nl

Recensies Vijverexpress.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Vijverexpress.nl helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een minder goede ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeld alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Julien Kloosterman

Meer over Vijverexpress.nl

Vijverexpress.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op Middelweg 67 in Nieuwkuijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Vijverexpress.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nieuwkuijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Vijverexpress.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Vijverexpress.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!