Zwanenburg Kies andere plaats

Limbo-Trade

Logo Limbo-Trade
  • Adelbert van Scharnln D 5
  • 6226EG Maastricht
  • 043-3520017

Recensies Limbo-Trade

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vindt jij van Limbo-Trade?

Meer over Limbo-Trade

Limbo-Trade is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Maastricht, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Limbo-Trade is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Maastricht? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Limbo-Trade draaien: 043-3520017. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Limbo-Trade is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!