Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za08:00 - 17:00
 • Zo09:00 - 17:00

Plantencentrum Velden
(4) recensies

Logo Plantencentrum Velden
 • Rolstoel vriendelijk
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert VVV bon

Recensies Plantencentrum Velden

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

W.Donné 27-04-2014

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

we hebben plantencentrum Velden nu van een andere kant mogen ervaren namelijk een hele slechte. wij kopen daar bijna al onze buitenplanten en hebben onlangs weer 3 plantjes gekocht. ondanks onze goede zorgen hebben deze het niet gehaald. geheel verdort brachten we ze binnen 2 weken terug. wat denk je? uitgedroogd was het commentaar. en toen? geen garantie, geen gratis vervanging of iets anders. het gaat niet om het geld maar ons zullen ze er niet meer zien.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

E.Spreuwenberg 08-03-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

we zijn bijna buren van elkaar,en dat komt goed uit want ik ben grote fan van tuincentum dings.Als bloemenfanaat kan ik me helemaal verliezen in hun assortiment,en vooral de kwaliteit.niet goedkoop,maar dan heb je ook wat.dikke pluim ook voor het personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

e v Boxtel-Spreuwenberg 08-03-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Dings is bijna onze buurman. En ik als bloemenfan ben verzot op dit plantencentrum. Er hangt wel een flink prijskaartje aan maar daar krijg je dan ook wat voor!Prima kwaliteit,en een prachtig assortiement! Ga zo door. Ik ben fan!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

L.Gommans 25-03-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Plantencentrum Velden is een zeer ruimtelijke zaak met een gigantisch aanbod wat betreft tuin en kamerplanten en alles wat daar bij hoort. De inrichting is heel overzichtelijk en de keuze is werkelijk enorm.Parkeren is geen enkel probleem en is gratis.Het personeel is ontzettend vriendelijk en geven desgevraagd goed advies.En ben nou eerlijk waar hebben ze nou zulke leuke winkelwagentjes.Kortom als wij iets zoeken voor plant of tuin is het voor ons nooit de vraag waar we het moeten vinden,dan gaan we namelijk naar Plantencentrum Velden. Groetjes en veel tuinplezier L.G te Y
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Plantencentrum Velden?

Meer over Plantencentrum Velden

Plantencentrum Velden is een tuincentrum dat u kunt vinden op in velden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Plantencentrum Velden is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in velden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Plantencentrum Velden draaien: 0774729015. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Plantencentrum Velden is gemiddeld met een 3.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!