Haxo.nl

(0 recensies)
Openingstijden Haxo.nl, een tuincentrum in
Naar webwinkel

Haxo.nl is dé online ijzerhandel met meer dan 40.000 doe-het-zelf en tuinartikelen. Voor allerlei grote en kleine klussen in en om het huis ben je bij Haxo.nl aan het juiste adres. Het grote tuin-assortiment is ideaal om vanuit huis allerlei tuingereedschap te bestellen. Denk aan grasgereedschap, groengereedschap en vele andere producten. Zelfs grasmaaiers online kopen is mogelijk! Van buitendouche tot kweekkassen: je vindt het allemaal online, zonder dat je de deur uit hoeft. Bij bestellingen boven de €50 is de bovendien verzending gratis!

Via Tuincentrum Overzicht kun je online tuinartikelen vergelijken om de artikelen te vinden die aan jouw eisen voldoen. Op basis van prijs en recensies kun je het assortiment uitgebreid vergelijken voor aankoop. Zo vind je altijd een geschikt product. Heb je zelf een positieve of negatieve ervaring met Haxo.nl? Laat dan gerust een recensie achter op Tuincentrum Overzicht! Bekijk en bestel snel online bij Haxo.nl!

Recensies Haxo.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Haxo.nl helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een minder goede ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeld alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Julien Kloosterman

Meer over Haxo.nl

Haxo.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Haxo.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Haxo.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Haxo.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!