Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Princenbosch Plantencentrum

Princenbosch Plantencentrum
(6) recensies

Logo Princenbosch Plantencentrum

Recensies Princenbosch Plantencentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Willy van Veen 07-06-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Groot assortiment tuinplanten op alfabetische volgorde; wat er evt niet is kan besteld worden. Veel kennis van zaken. Binnen een geweldig assortiment aan originele en tijdloze accessoires om huis en tuin een heel eigen sfeer te geven. Zowel binnen als buiten heerst er in dit tuincentrum een weldadige en unieke sfeer van harmonie en overvloed. Altijd aangenaam om dit plantencentrum een bezoek te brengen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sjan kolsteren 10-12-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Geweldig tuincentrum,heerlijk wegdromen in de orangerie onder het genot van koffie.Zelfs de kleinkinderen gaan graag mee,vooral met KerstZe mogen dan elk jaar een kerstbal uitzoeken die ze later in hun eigen kerstboom mogen hangen.Altijd goed verzorgd en heel speciaal.Heb al veel reclame gemaakt voor jullie mooiste tuincentrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ad Bol 20-11-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Sinds 1985 kom ik in dit tuincentrum. Er zijn planten en bloeiende planten van uitstekende kwaliteit. O.k. , de prijs is ietsje aan de hoge kant, maar je hebt er heel lang plezier van. De vaste planten blijven jaren mooi. Binnen zijn uiteenlopende dingen voor de tuin en voor in huis. Gewone, klassieke en moderne voorwerpen om het binnen en buiten op te fleuren. Een bezoek in de kersttijd is een aanrader. Wat je ziet is nèt een beetje anders dan je gewend bent. Mooier en betere kwaliteit. Kerstballen, kerstgroepen, kerstbomen; ze vallen meteen op. Het geheel is bijzonder goed onderhouden: netjes en zuiver. Ook valllen de vriendelijke deskundigheid en de vriendelijke hulp op. Een pluim voor de eigenaren en hun medewerkers. Een bezoek is echt de moeite waard.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Henny van Eijk 18-04-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Altijd een groot plezier voor mij om hier naar toe te gaan in elk jaargetijden! Prachtig als je al aan komt lopen hoe alles buiten staat! Er straalt zo'n rust van uit. Heerlijk om rond te neuzen ( en natuurlijk koop je !) Zoek je iets speciaals dan vind je het hier zeker en met kundig advies! Met kerst is het zo mooi ingericht, mijn complimenten! Tot ziens!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hendrik Jan de Tuinman 14-04-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ongekend groot assortiment voor een tuincentrum! Als je iets speciaals zoekt, moet je hier zijn. Op hun eigen website is het complete assortiment te vinden! Alle planten staan overzichtelijk gerangschikt en zijn dus makkelijk te vinden. Alleen de prijs viel mij wat tegen. De soorten die bij andere tuincentra bij mij in de buurt ook te krijgen zijn, zijn bij dit tuincentrum wat tot een stuk duurder. Als ze daar nog wat aan doen, is dit één van de beste van Nederland en krijgen ze 5 sterren!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Princenbosch Plantencentrum?

Meer over Princenbosch Plantencentrum

Princenbosch Plantencentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Gilze, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Princenbosch Plantencentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Gilze? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Princenbosch Plantencentrum draaien: 0161- 43 19 23. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Princenbosch Plantencentrum is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!