Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 16:00
  • Di09:00 - 16:00
  • Wo09:00 - 16:00
  • Do09:00 - 16:00
  • Vr09:00 - 16:00
  • Zagesloten
  • Zogesloten

Kwekerij Oud Clingendaal

Logo Kwekerij Oud Clingendaal

Recensies Kwekerij Oud Clingendaal

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vind jij van Kwekerij Oud Clingendaal?

Meer over Kwekerij Oud Clingendaal

Kwekerij Oud Clingendaal is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wassenaar, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kwekerij Oud Clingendaal is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wassenaar? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kwekerij Oud Clingendaal draaien: 070 - 51 793 78. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kwekerij Oud Clingendaal is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!