Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV

Rijksweg Zuid 23
Echt, 6102 AA

0475-481293info@limburgplant.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen in Echt? Dan bent u hier op het goede adres! Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen in Echt is hét adres voor al uw bomen, tuinplanten, varens en kruiden.  Een groot deel van het assortiment in dit Plantencentrum in Echt komt uit eigen kweek zoals lei- en dakbomen. Hieronder vindt u de actuele openingstijden van Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen in Echt.Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Echt.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV?
  • Maandag08:00 - 18:00
  • Dinsdag08:00 - 18:00
  • Woensdag08:00 - 18:00
  • Donderdag08:00 - 18:00
  • Vrijdag08:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

LET OP: tussen 12.00 en 13.00 zijn wij gesloten!

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

nicole salden 2015-10-21 18:33:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Positief verrast. Op maandagavond offerte opgevraagd en dinsdagmiddag werd ik al gebeld, ik had nog 4 andere offertes opgevraagd bij andere boomkwekerijen maar tot op heden helemaal niets vernomen. Het advies wat ik telefonisch kreeg was al zeer uitgebreid en ook de informatie en de mogelijkheden. De info wat ik gekregen had nodigde me uit om eens te gaan kijken op locatie, het zag er allemaal zeer gelukt, netjes en goed verzorgd uit en is een groot terrein. De keuze aan bomen was gigantische maar we werden vriendelijke en goed geholpen. We kregen een goed advies en er werd zeker niet gestuurd naar de duurste oplossing maar naar een goede keuze voor ons. De bezorgkosten zijn wel stevig maar kreeg dan ook het advies van de medewerker dat ik dat gemakkelijk kon besparen door de boom zelf te komen ophalen, aanhanger gehaald terwijl de boom al netjes voor ons werd klaar gezet, medewerker bood ons nog kopje koffie aan en nam alle tijd en hielp ons nog met opladen. Totaal dus helemaal TOP.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Roy Gommans 2014-03-15 15:05:17

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Uitstekend qua assortiment, zag er allemaal perfect uit. Erg jammer dat onbehulpzaam , niet geïnteresseerd en stug / boers personeel( en dan druk ik me nog voorzichtig uit ) de klant de deur uitkijkt. Vooral in deze tijd geen slimme actie want mijn geld kan ik overal kwijt. Aan de top komen is eenvoudiger dan aan de top blijven.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Daphne Hogenstijn 2013-06-03 09:21:30

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Uitstekend qua assortiment, prijs en service- mevrouw hielp zelfs mee om de planten in de auto te zetten en nam alle tijd om de locatie van planten voor ons op te zoeken op een drukke zaterdag, maar voldoende personeel aanwezig om alle klanten zo'n service te geven. Later kregen we ook zoals beloofd een belletje met prijsopgave en mogelijkheden voor wat betreft nabestelling. Geen uitgebreide potterie en tierlantijnen, wel 35% goedkoper dan een groot bekend landelijk tuincentrum en bovendien groter assortiment en mensen die ter zake kundig zijn.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena