Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV

(4 recensies)
Rijksweg Zuid 23
6102 AA Echt
Limburg
Toon telefoonnummer
Tel : 0475-481293

Rolstoel vriendelijk, Grote parkeerplaats
Openingstijden Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV, een tuincentrum in Echt

Bent u op zoek naar de openingstijden van Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen in Echt? Dan bent u hier op het goede adres! Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen in Echt is hét adres voor al uw bomen, tuinplanten, varens en kruiden.  Een groot deel van het assortiment in dit Plantencentrum in Echt komt uit eigen kweek zoals lei- en dakbomen. Hieronder vindt u de actuele openingstijden van Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen in Echt.Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Echt.

Heeft u vragen voor Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV? Vul onderstaand formulier in en uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV.

Openingstijden Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV

 • Maandag:08:00 - 18:00
 • Dinsdag:08:00 - 18:00
 • Woensdag:08:00 - 18:00
 • Donderdag:08:00 - 18:00
 • Vrijdag:08:00 - 18:00
 • Zaterdag:09:00 - 17:00
 • Zondag:Gesloten
LET OP: tussen 12.00 en 13.00 zijn wij gesloten!

Foto's

De openingstijden van Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV vindt u hier.

Locatie Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV

Recensies Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:
1 van de 2 vonden deze recensie nuttig.
Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV

Positief verrast. Op maandagavond offerte opgevraagd en dinsdagmiddag werd ik al gebeld, ik had nog 4 andere offertes opgevraagd bij andere boomkwekerijen maar tot op heden helemaal niets vernomen. Het advies wat ik telefonisch kreeg was al zeer uitgebreid en ook de informatie en de mogelijkheden.... Lees meer

Positief verrast.
Op maandagavond offerte opgevraagd en dinsdagmiddag werd ik al gebeld, ik had nog 4 andere offertes opgevraagd bij andere boomkwekerijen maar tot op heden helemaal niets vernomen.
Het advies wat ik telefonisch kreeg was al zeer uitgebreid en ook de informatie en de mogelijkheden.
De info wat ik gekregen had nodigde me uit om eens te gaan kijken op locatie, het zag er allemaal zeer gelukt, netjes en goed verzorgd uit en is een groot terrein.
De keuze aan bomen was gigantische maar we werden vriendelijke en goed geholpen.
We kregen een goed advies en er werd zeker niet gestuurd naar de duurste oplossing maar naar een goede keuze voor ons.
De bezorgkosten zijn wel stevig maar kreeg dan ook het advies van de medewerker dat ik dat gemakkelijk kon besparen door de boom zelf te komen ophalen, aanhanger gehaald terwijl de boom al netjes voor ons werd klaar gezet, medewerker bood ons nog kopje koffie aan en nam alle tijd en hielp ons nog met opladen.
Totaal dus helemaal TOP.
Lees minder

Was deze recensie nuttig voor u?JaNee
 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:
2 van de 2 vonden deze recensie nuttig.
Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV

Uitstekend qua assortiment, zag er allemaal perfect uit. Erg jammer dat onbehulpzaam , niet geïnteresseerd en stug / boers personeel( en dan druk ik me nog voorzichtig uit ) de klant de deur uitkijkt. Vooral in deze tijd geen slimme actie want mijn geld kan ik overal kwijt. Aan de top komen is... Lees meer

Uitstekend qua assortiment, zag er allemaal perfect uit. Erg jammer dat onbehulpzaam , niet geïnteresseerd en stug / boers personeel( en dan druk ik me nog voorzichtig uit ) de klant de deur uitkijkt. Vooral in deze tijd geen slimme actie want mijn geld kan ik overal kwijt. Aan de top komen is eenvoudiger dan aan de top blijven. Lees minder

Was deze recensie nuttig voor u?JaNee
 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:
0 van de 0 vonden deze recensie nuttig.
Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV

Uitstekend qua assortiment, prijs en service- mevrouw hielp zelfs mee om de planten in de auto te zetten en nam alle tijd om de locatie van planten voor ons op te zoeken op een drukke zaterdag, maar voldoende personeel aanwezig om alle klanten zo'n service te geven. Later kregen we ook zoals beloofd... Lees meer

Uitstekend qua assortiment, prijs en service- mevrouw hielp zelfs mee om de planten in de auto te zetten en nam alle tijd om de locatie van planten voor ons op te zoeken op een drukke zaterdag, maar voldoende personeel aanwezig om alle klanten zo'n service te geven. Later kregen we ook zoals beloofd een belletje met prijsopgave en mogelijkheden voor wat betreft nabestelling. Geen uitgebreide potterie en tierlantijnen, wel 35% goedkoper dan een groot bekend landelijk tuincentrum en bovendien groter assortiment en mensen die ter zake kundig zijn. Lees minder

Was deze recensie nuttig voor u?JaNee
 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:
0 van de 0 vonden deze recensie nuttig.
Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV

Hier kun je gerust al je planten kopen. Je krijgt vakkundig advies en de prijs kwaliteit verhouding is helmaal goed. Wij hebben hier al veel gekocht, en omdat we onze tuin zelf aanleggen doen we er wel wat langer over maar al wat we geplant hebben is prima aangegroeid en staat er geweldig bij, stuk... Lees meer

Hier kun je gerust al je planten kopen. Je krijgt vakkundig advies en de prijs kwaliteit verhouding is helmaal goed.
Wij hebben hier al veel gekocht, en omdat we onze tuin zelf aanleggen doen we er wel wat langer over maar al wat we geplant hebben is prima aangegroeid en staat er geweldig bij, stuk voor stuk gezonde planten. De fruitbomen en stuiken zijn enkele weken geleden geplant en in het voorjaar gaan we onze 3e tuinkamer aanleggen met planten van Maessen. De bezorging is perfect en er wordt altijd even gekeken hoe het er bij staat en krijg je eventueel advies.
Alle lof voor hen. Ik kan iedereen Maessen aanbevelen.

Soms moet je even geduld hebben omdat men druk bezig is maar intussen bekijken we al wat ze voor moois hebben staan. Lees minder

Was deze recensie nuttig voor u?JaNee
 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Uw ervaring over Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV helpt andere tuinliefhebbers!

Vond u dit tuincentrum een aanrader? Of heeft u juist slechte ervaringen? Deel uw ervaringen en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: het personeel, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, parkeren etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

Voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken op onze eigen website (zie contactpagina).

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Emma Kemp

Meer over Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV

Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV is een tuincentrum dat u kunt vinden op Rijksweg Zuid 23 in Echt, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Echt? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV draaien: 0475-481293. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen BV is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!