Terrasbestrating.nu

(0 recensies)
Openingstijden Terrasbestrating.nu, een tuincentrum in Amsterdam-Osdorp
Naar webwinkel

Online terrasbestrating kopen doet u snel en veilig op Terrasbestrating.nu! Deze tuinartikelen website geeft u alle nodige informatie over de mogelijkheden die u hebt bij het bestraten van uw terras. U kunt bij Terrasbestrating.nu online verschillende tuintegels kopen zoals: betontegels met facet, betontegels zonder facet, betonbielzen, sierbestrating, terrastegels en nog meer tuintegels. Heeft u een positieve of misschien juist negatieve ervaring met de webwinkel Terrasbestrating.nu? Schrijf dan hieronder een recensie en deel uw ervaringen, daarmee maakt u tevens kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- die Tuincentrum Overzicht.nl maandelijks verloot onder alle mensen die een recensie hebben geschreven. 

Recensies Terrasbestrating.nu

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Terrasbestrating.nu helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een slechte ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Terrasbestrating.nu

Terrasbestrating.nu is een tuincentrum dat u kunt vinden op Osdorperweg 247 in Amsterdam-Osdorp, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Terrasbestrating.nu is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Amsterdam-Osdorp? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Terrasbestrating.nu draaien: +31206676060. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Terrasbestrating.nu is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!