Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Gesloten wegens vakantie t/m 20 augustus.

Nelis Baltus Tuincentrum Bloemenbinderij
(1) recensie

Logo Nelis Baltus Tuincentrum Bloemenbinderij

Recensies Nelis Baltus Tuincentrum Bloemenbinderij

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

T.Zwartjes 26-07-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Altijd fijn om op een leuke manier fraaie kleuren en geuren toe te voegen aan mijn tuin door een tochtje naar Baltus te ondernemen. De combinaite potten/bloeiende planten die ze altijd klaar hebben staan, maakt dat er ideeen in overvloed zijn. Geen risico op blunders; zien is weten. Je welkom laten voelen met welke schijnbaar onbeduidende vraag dan ook, is een kunst die het personeel kennelijk hoog in het vaandel heeft staan en ook erg op prijs wordt gesteld. Deze tuincentrum beleef ik als een aanrader voor iedereen die net als ik, het niet alleen belangrijk vindt waaraan je je geld uitgeeft, maar in even belangrijke mate, hoe je geholpen wordt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Nelis Baltus Tuincentrum Bloemenbinderij?

Meer over Nelis Baltus Tuincentrum Bloemenbinderij

Nelis Baltus Tuincentrum Bloemenbinderij is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Egmond-Binnen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Nelis Baltus Tuincentrum Bloemenbinderij is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Egmond-Binnen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Nelis Baltus Tuincentrum Bloemenbinderij draaien: 072-5061488. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Nelis Baltus Tuincentrum Bloemenbinderij is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!