Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Puik Tuincentrum

Raaweg 28
Hilversum, 1216RA

035-6215938

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Puik Tuincentrum in Hilversum? Dan bent u hier op de goede website! Bij Puik Tuincentrum in Hilversum vindt u een groot assortiment bloemen, planten struiken en bomen maar ook zand, tuinaarde, blokhutten en nog veel meer om uw tuin tiptop in orde te makenParkeren? Geen probleem. Puik Tuincentrum in Hilversum heeft een ruime parkeergelegenheid. Tevreden over dit tuincentrum in Hilversum? Schrijf dan een recensie! Hieronder treft u de actuele openingstijden van Puik Tuincentrum in Hilversum. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Hilversum.

 

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Puik Tuincentrum?
  • Maandag07:30 - 17:30
  • Dinsdag07:30 - 17:30
  • Woensdag07:30 - 17:30
  • Donderdag07:30 - 17:30
  • Vrijdag07:30 - 17:30
  • Zaterdag08:00 - 16:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Danny 2016-09-04 07:09:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Gisteren heb ik wat grind gekocht als aanvulling. Geweldig geholpen waarbij de keuze tussen zakken en Bigbag netjes vergeleken werd. Helemaal top.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Makker 2015-10-29 16:05:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

In 2013 wilden wij onze tuin opknappen. Wij werden door een aardige jongen geholpen. Wij hadden stenen en een mooie houten schutting uitgezocht. Wij hebben er bij gezegd, dat we graag de schutting in de houtkleur wilden behouden en gevraagd hoe wij de nieuwe schutting moesten behandelen. Deze man raadde ons Rentol aan volgens hem was één pot voldoende. Het bleken er drie te zijn! Maar binnen het jaar werd onze schutting toch grijs. Toen wij terug gingen met dit verhaal kwam iemand bij ons thuis kijken. Hij zei; "ik zie wat het euvel is, dit kan echt niet!" Ik ga erover nadenken en kom erop terug. Na enkele weken nog niets gehoord. Dus belde wij, meneer pakte de telefoon aan, zei, o u bent degene uit Huizen, ik doe helemaal niets voor u, schreeuwde hij! Ik zei, nee ik kom niet uit Huizen maar uit Eemnes. O, schreeuwde hij weer, daar doe ik ook helemaal niets voor, maak er maar een rechtzaak van, schreeuwde hij weer en gooide woest de Hoorn op de haak!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Djaida Nanhekhan 2015-09-01 10:49:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik was al jaren op zoek naar een mooie bijzondere steen voor in mijn voortuin. En ja hoor..... ik heb hem nu dankzij Tuincentrum Puik en in het bijzonder dankzij meneer Puik zelf. Zijn uitgebreide uitleg met passie over de afkomst van de steen etc. en de service die hij mij gaf is gewoon TOP!! De steen (ongeveer 450 kg) is inmiddels bezorgd, staat in mijn voortuin en het is een EYECATCHER. Ik woon in Almere maar voor al mijn tuin-zaken zal ik toch naar Tuincentrum Puik gaan. EEN AANRADER!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena