Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma07:30 - 17:30
  • Di07:30 - 17:30
  • Wo07:30 - 17:30
  • Do07:30 - 17:30
  • Vr07:30 - 17:30
  • Za08:00 - 16:00
  • Zogesloten
Puik Tuincentrum

Puik Tuincentrum
(4) recensies

Logo Puik Tuincentrum
  • Grote parkeerplaats

Recensies Puik Tuincentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Danny 04-09-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Gisteren heb ik wat grind gekocht als aanvulling. Geweldig geholpen waarbij de keuze tussen zakken en Bigbag netjes vergeleken werd. Helemaal top.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Makker 29-10-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

In 2013 wilden wij onze tuin opknappen. Wij werden door een aardige jongen geholpen. Wij hadden stenen en een mooie houten schutting uitgezocht. Wij hebben er bij gezegd, dat we graag de schutting in de houtkleur wilden behouden en gevraagd hoe wij de nieuwe schutting moesten behandelen. Deze man raadde ons Rentol aan volgens hem was één pot voldoende. Het bleken er drie te zijn! Maar binnen het jaar werd onze schutting toch grijs. Toen wij terug gingen met dit verhaal kwam iemand bij ons thuis kijken. Hij zei; "ik zie wat het euvel is, dit kan echt niet!" Ik ga erover nadenken en kom erop terug. Na enkele weken nog niets gehoord. Dus belde wij, meneer pakte de telefoon aan, zei, o u bent degene uit Huizen, ik doe helemaal niets voor u, schreeuwde hij! Ik zei, nee ik kom niet uit Huizen maar uit Eemnes. O, schreeuwde hij weer, daar doe ik ook helemaal niets voor, maak er maar een rechtzaak van, schreeuwde hij weer en gooide woest de Hoorn op de haak!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Djaida Nanhekhan 01-09-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik was al jaren op zoek naar een mooie bijzondere steen voor in mijn voortuin. En ja hoor..... ik heb hem nu dankzij Tuincentrum Puik en in het bijzonder dankzij meneer Puik zelf. Zijn uitgebreide uitleg met passie over de afkomst van de steen etc. en de service die hij mij gaf is gewoon TOP!! De steen (ongeveer 450 kg) is inmiddels bezorgd, staat in mijn voortuin en het is een EYECATCHER. Ik woon in Almere maar voor al mijn tuin-zaken zal ik toch naar Tuincentrum Puik gaan. EEN AANRADER!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

hajoda 10-10-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Puik is een middelgroot tuincentrum waar je dat kunt krijgen aan speciale artikelen die je bij anderen meestal tevergeefs gaat zoeken. Elke hovenier kan hier voor de aanleg van een tuin terecht en het mooie is dat je vrijwel alles direct uit voorraad kunt meenemen. Je rijd met je auto en aanhanger op het ruime terrein en wordt zo geladen. Geen wachtrijen aan de kassa en een prettige persoonlijke benadering kenmerken dit tuincentrum aan de rand van Hilversum. Het ligt een beetje buiten aan maar als je het een keer ontdekt hebt zul je hier regelmatig komen voor al je tuinbenodigdheden. Vooral de ruime keuze aan natuursteen, grindsoorten, bestratingsmaterialen en alle soorten tuinhout is optimaal. het vakkundige personeel is niet te beroerd om je in alles te helpen en te adviseren.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Puik Tuincentrum?

Meer over Puik Tuincentrum

Puik Tuincentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hilversum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Puik Tuincentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hilversum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Puik Tuincentrum draaien: 035-6215938. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Puik Tuincentrum is gemiddeld met een 3.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!