Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00

Tuincentrum Van Ginkel
(4) recensies

Logo Tuincentrum Van Ginkel
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Van Ginkel

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Heleen 11-04-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik koop mijn tuinplanten en bloemen en kamerplanten bij van Ginkel op de Tuinbouwweg Maarssen, ik ben in december naar Maarssen verhuisd en moest opzoek naar tuinplanten en kamerplanten. Een nieuwe betrouwbare bloemen en kamer/tuinplantenwinkel heb ik nu gevonden. Van Ginkel, waar niets het personeel te veel of te gek is, alles kan je vragen, altijd een antwoord en altijd vriendelijk personeel, die ook verstand van zaken hebben. Ik heb mijn bloemen en plantenwinkel voor de toekomst gevonden!! Ik zeg tot ziens van Gnkel en tot de volgende aankoop! Gr. Heleen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ellen van Laatum 30-11-2014

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bloemisterij van Ginkel , een begrip in Maarssen en omgeving. Erg gezelig en altijd zeer leuke en originele hebbedingen , leuke en inspirerende workshops en leuk en bekwaam personeel !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Irene Kepel 17-10-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het is een fijne tuincentrum en het personeel is vriendelijk en helpen je graag. Het assortiment op tuingebied is niet niet zo groot, maar wel goed je slaagt altijd. De planten voor in huis is uitstekend. Het is fijn om naar het tuincentrum te gaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anne 26-09-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een heel prettig tuincentrum waar je ook een uitgebreide afdeling met mooie dingetjes voor in huis hebt. Een kadootje vind je hier altijd. Buiten een overzichtelijk terras met seizoen- en vaste planten. Langs de kant: potgrond, tuinaarde, mest etc. en potten voor buiten. In de kas binnenplanten en potten en graszaad, mosbestrijder. Bij de kassa tenslotte nog de snijbloemen, leuke kaarten en bloemen- en plantenzaden. Doordat dit een redelijk klein tuincentrum is, is het goed te overzien, voelt altijd prettig daar. Meer dan genoeg keuze. Ik kom hier al jaren.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Van Ginkel?

Meer over Tuincentrum Van Ginkel

Tuincentrum Van Ginkel is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Maarssen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Van Ginkel is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Maarssen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Van Ginkel draaien: 0346-561787. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Van Ginkel is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!