Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuincentrum Van Ginkel

Tuinbouwweg 15
Maarssen, 3602AT

0346-561787p.ginkel@xs4all.nl

Beoordeling

Tuincentrum van Ginkel in Maarssen is een tuincentrum in Maarssen dat uniek is omdat het een vader-dochterbedrijf is. Alles wat je zoekt in een tuincentrum kun je hier vinden: scherpe prijzen en aanbiedingen zoals het inleveren van je kassabonnen tegen korting, maar ook kwaliteit en gezelligheid. Het assortiment bestaat uit kamerplanten, tuinplanten die bijna dagelijks worden aangevuld, meststoffen, snijbloemen en trendy decoratie, potten en cadeauartikelen. Waar dit tuincentrum bekend om staat, is om de kennis van orchideeën die de medewerkers hebben en ook besteden zij speciale aandacht aan de rouwboeketten en trouwboeketten.

De bloemstukken van Tuincentrum van Ginkel kunnen ook online worden besteld en worden dan snel thuisbezorgd. Als je een gezellige workshop volgt krijg je daarna ook korting op de andere artikelen. Wat ook bijzonder is aan dit tuincentrum, is dat ze elke zondag een koopzondag hebben. Bekijk het zelf op deze pagina onder het kopje Openingstijden. Breng dit tuincentrum snel een bezoek voor de mooiste bloemen.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Van Ginkel?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Heleen 2016-04-11 10:30:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik koop mijn tuinplanten en bloemen en kamerplanten bij van Ginkel op de Tuinbouwweg Maarssen, ik ben in december naar Maarssen verhuisd en moest opzoek naar tuinplanten en kamerplanten. Een nieuwe betrouwbare bloemen en kamer/tuinplantenwinkel heb ik nu gevonden. Van Ginkel, waar niets het personeel te veel of te gek is, alles kan je vragen, altijd een antwoord en altijd vriendelijk personeel, die ook verstand van zaken hebben. Ik heb mijn bloemen en plantenwinkel voor de toekomst gevonden!! Ik zeg tot ziens van Gnkel en tot de volgende aankoop! Gr. Heleen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ellen van Laatum 2014-11-30 19:04:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bloemisterij van Ginkel , een begrip in Maarssen en omgeving. Erg gezelig en altijd zeer leuke en originele hebbedingen , leuke en inspirerende workshops en leuk en bekwaam personeel !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Irene Kepel 2011-10-17 10:30:20

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het is een fijne tuincentrum en het personeel is vriendelijk en helpen je graag. Het assortiment op tuingebied is niet niet zo groot, maar wel goed je slaagt altijd. De planten voor in huis is uitstekend. Het is fijn om naar het tuincentrum te gaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena