Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo10:00 - 17:00
Tuincentrum De Kroon

Tuincentrum De Kroon
(3) recensies

Logo Tuincentrum De Kroon
  • Café
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum De Kroon

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Dhr.W Kelders 24-08-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

een goed bedrijf met goede planten en de service is ook goed
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gerja 24-05-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Uitermate vriendelijke mensen. Het is een echt familiebedrijf waarbij de zoons ook veel hart hebben voor het bedrijf. Thuisbezorgen is altijd mogelijk, waarbij ze je ook helpen de planten en struiken achterom te brengen met de kruiwagen. Niets is teveel. Ze hebben een enorm assortiment voor een hele billijke prijs en als ze jouw plantenwens niet hebben dan bestellen ze het gewoon zonder extra kosten. Kortom een prima bedrijf waar wij zeer regelmatig naar toe gaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

michiel 06-09-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Plantencentrum De Kroon is een grote winkel met een gigantisch assortiment aan bloemen, planten, palmen noem maar op. De mensen die er werken zijn vriendelijk en vakbekwaam, behulpzaam en meedenkend. Het is een avontuur en genieten om tussen de vele planten zowel binnen als buiten door te lopen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum De Kroon?

Meer over Tuincentrum De Kroon

Tuincentrum De Kroon is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Milsbeek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum De Kroon is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Milsbeek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum De Kroon draaien: 0485-540532. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum De Kroon is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!