Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Tuincentrum De Kroon

Kerstshow

Tuincentrum De Kroon in Milsbeek heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Tuincentrum De Kroon om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow bezoeken bij Tuincentrum De Kroon

Tuincentrum De Kroon heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuincentrum De Kroon.

Wilt u weten of Tuincentrum De Kroon in Milsbeek de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum De Kroon

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Tuincentrum De Kroon? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Tuincentrum De Kroon in Limburg. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuincentrum De Kroon in Milsbeek.
 

Tuincentrum De Kroon

Bloemenstraat 6
Milsbeek, 6596DT

0485-540532info@plantencentrumdekroon.nl

Beoordeling