Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuindorado Drachten in Drachten? Dan bent u hier op het goede adres! Bij Tuindorado Drachten in Drachten vindt u een groot assortiment bloemen, planten struiken en bomen maar ook voor de aankleding van uw tuin met tuinmeubels, terrasverwarming en een groot assortiment barbecues. Parkeren? Geen probleem. Tuindorado Drachten heeft een ruime parkeergelegenheid. Hieronder treft u de actuele openingstijden van Tuindorado Drachten in Friesland. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Drachten.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Drachten?
 • Maandag09:00 - 18:00
 • Dinsdag09:00 - 18:00
 • Woensdag09:00 - 18:00
 • Donderdag09:00 - 21:00
 • Vrijdag09:00 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 18:00
 • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

A. Broek 2018-11-08 06:34:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij komen al lange tijd bijna wekelijks over de vloer bij Tuidorado. Het is bijzonder prettig winkelen daar. Voor onze tuin en onze huisdieren, maar ook voor in huis is er altijd wat te vinden en te kiezen. En een lekker bakje koffie met gebak smaakt hier ook uitstekend en is niet duur. Wij vinden Tuindorado een prachtig tuincentrum waar elke week wel weer wat nieuws is te zien. Bijzonder vriendelijk personeel, echt, dat mag zeker gezegd worden. We hebben de afgelopen weken de opbouw van kerstafdeling gezien. Was hard werken voor iedereen, maar het resultaat is er dan ook naar: geweldig gewoon en super gezellig. Een leuk uitje weer voor de komende wintermaanden………
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Corry hut 2016-11-23 08:56:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij tuindorado is het altijd gezellig, heel veel keus, vriendelijk personeel en de prijs ligt een stuk lager als bij de andere tuincentrum in de buurt. Het klantenpasje vind ik ook fijn, leuke acties en een gratis bakje koffie
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

ingrid okkema 2016-11-16 16:24:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

netjes, veel parkeerruimte, leuke seizoens activiteiten, na een klacht zeer netjes afgehandeld, erg tevreden over dit bedrijf
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Bij Tuindorado Drachten ben je ieder seizoen weer aan het juiste adres. Elk seizoen is er namelijk weer boordevol inspiratie op te doen. Voor huis, tuin en dier kun je bij Tuindorado in ieder geval terecht. Er zijn verschillende vestigingen in het Noorden van het land, waaronder de vestiging in Drachten. Ook de webshop is 24/7 te bereiken, waar je een greep uit het assortiment gemakkelijk online bestelt. 

Over Tuindorado Drachten

Tuindorado heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder de vestiging in Drachten. Tuindorado Drachten is het meest complete woon- en tuincentrum van de provincie Friesland, met een zeer groot en divers assortiment. Je kunt hier terecht voor onder andere:

 • Kamerplanten
 • Tuinplanten
 • Snijbloemen
 • Tuinmeubelen
 • Barbecues
 • Kerstartikelen

Tuindorado Drachten is het juiste adres als je graag inspiratie op doet voor huis, tuin en meer! Ook kerst is ieder jaar weer een bijzondere tijd, met een prachtige kerstshow. In de maanden november en december heeft Tuindorado Drachten de grootste kerstshow van Friesland! In dit grote tuincentrum met ruim 10.000 meter aan inspiratie kun je gerust een dagje vertoeven als een leuk uitje. Ook kun je tussendoor terecht in het Tuindorado café voor een pauze met een kopje koffie, gebak, lunch, of diner. 

Tuindorado Drachten openingstijden

Tuindorado is de ideale locatie voor een inspirerend uitje, met tussendoor een gezellige pauze in het Tuindorado café. Je kunt 6 dagen per week bij Tuindorado terecht, van maandag tot en met zaterdag. Op maandag, dinsdag en woensdag is het tuincentrum geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Op donderdag en vrijdag is er koopavond en kun je zelfs terecht van 09.00 uur tot 21.00 uur. 

Bezoek Tuindorado Drachten in Drachten

In heel Friesland is Tuindorado Drachten een waar begrip. Je vindt dit woon- en tuincentrum in Drachten, gevestigd op Het Zuid 26. Hier vind je al jouw tuinartikelen en woonartikelen die je zoekt, voor jouw tuin en huis in de regio van Drachten. Ook kun je online bestellen bij het tuincentrum, zodat je zonder jouw huis te verlaten kunt profiteren van het uitgebreide assortiment.

Tuindorado Drachten koopzondag

Over het algemeen is Tuindorado Drachten geopend van maandag tot en met zaterdag. Echter zijn er ook koopzondagen waarop je terecht kunt in het tuincentrum. Minstens één keer per maand is het koopzondag bij deze vestiging. In de aanloop naar de kerstperiode onder andere vinden deze koopzondagen vaker plaats, dus houd hiervoor de website in de gaten. 

Tuindorado Drachten kerst

Ieder jaar vind je al jouw kerst benodigdheden weer bij Tuindorado Drachten. Vanaf november wordt het tuincentrum weer omgetoverd tot de grootste kerstshow van Friesland! Je kunt hier dus gegarandeerd slagen voor al jouw benodigdheden voor een prachtige kerst. Van kerstbomen en kerstversiering tot aan kerstdorpen en verlichting. 

Bezoek Tuindorado Drachten

Neem snel een kijkje bij Tuindorado Drachten en laat je verrassen door het diverse en inspirerende aanbod. Een bezoek aan dit tuincentrum is al meteen een leuk uitje! Neem tussendoor even een pauze in het café, dan heb je een fijne en ontspannen dag. Houd de website in de gaten voor koopzondagen en speciale evenementen!