Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Drachten

Kerstshow

Drachten in Drachten heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Drachten om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Drachten

Drachten heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Drachten.

Wilt u weten of Drachten in Drachten de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Drachten

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Drachten? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Drachten in Friesland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Drachten in Drachten.
 

Drachten

Het zuid 26A
Drachten, 9203TD

0512-525121[email protected]

Beoordeling