Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:00
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Tuincentrum & Hoveniersbedrijf De Hazelaar
(2) recensies

Logo Tuincentrum & Hoveniersbedrijf De Hazelaar

Recensies Tuincentrum & Hoveniersbedrijf De Hazelaar

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Nicole v Gisteren 28-05-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prima tuincentrum. Goede prijs kwaliteitverhouding en zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Verder zeer deskundig met goede adviezen en tips. Het tuincentrum heeft een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

jan en ria geraards 07-04-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

wij zijn zeer tevreden over dit tuincentrum. we hebben 2 jaar geleden een vijver laten aanleggen en deze is tot op heden kraakhelder. ook de prijs viel reuze mee, een echte aanrader. het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. de prijs van de planten valt ook mee en de kwaliteit is prima. voor ons geen ander tuincentrum meer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum & Hoveniersbedrijf De Hazelaar?

Meer over Tuincentrum & Hoveniersbedrijf De Hazelaar

Tuincentrum & Hoveniersbedrijf De Hazelaar is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Nieuwstadt, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum & Hoveniersbedrijf De Hazelaar is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nieuwstadt? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum & Hoveniersbedrijf De Hazelaar draaien: +31464853526. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum & Hoveniersbedrijf De Hazelaar is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!