Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma07:00 - 21:00
  • Di07:00 - 21:00
  • Wo07:00 - 21:00
  • Do07:00 - 21:00
  • Vr07:00 - 21:00
  • Za08:00 - 18:00 Nu open!
  • Zo11:00 - 17:00

Bauhaus Venlo
(1) recensie

Logo Bauhaus Venlo

Recensies Bauhaus Venlo

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

p vd werf 12-10-2018

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prima overzicht en aanduiding produktgroep in de enorme grote winkel. Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk ondankts de extreem hoge temperatuur. Dat is wel een tegenvaller er is geen airco of andere verkoeling in deze zaak. Na de opening is het steeds extreem warm geweest en dit is binnen heel goed te merken. Zoals reeds opgemerkt de aanwijziging in de winkel is duidelijk en anders loopt er genoeg personeel die bereid zijn te helpen. Dit is in andere bouwmarkten wel eens een grote tegenvaller. Zelfs heel schoon sanitair bij de ingang waar vind je dit nog in Nederland. Zin in een bakje koffie ? Zelfs daar hoef je de deur van Bauhaus niet uit. Een leuk koffiehoekje met betaalbare prijzen. Kortom meer dan je in een bouwmarkt zou verwachten, alles is er aanwezig. Meerdere produkten van verschillende merken en een Laagste prijs garantie.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Bauhaus Venlo?

Meer over Bauhaus Venlo

Bauhaus Venlo is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Venlo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bauhaus Venlo is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Venlo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bauhaus Venlo draaien: 077 20 43 700. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bauhaus Venlo is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!