Vind jouw tuincentrum

Terug naar het overzicht

Bestrating assortiment Bauhaus Venlo

Bestrating

Bauhaus Venlo in Venlo staat voor u klaar om u te adviseren over de diverse mogelijkheden bij bestrating. Of u nu op zoek bent naar bestrating voor uw oprit, terras of tuinpaden, bij Bauhaus Venlo bent u aan het goede adres. Het ervaren team heeft service hoog in het vaandel staan en zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Bestrating kopen bij Bauhaus Venlo

Er zijn diverse variaties mogelijk bij bestrating zoals bijvoorbeeld:

  • Tuintegels
  • Sierbestrating
  • Natuursteen
  • Klinkers
  • Gebakken bestrating
  • Tegels met een beton- of houtlook
  • Kant- en opsluitbanden

Of u een strakke eenheid in uw tuin wilt of juist meer op zoek bent naar een speels ontwerp, niets is te gek en alles is mogelijk. Leg de nadruk op een bepaalde plek, vorm of lijn om de bestrating perfect op de sfeer van uw huis en tuin aan te passen. Wilt u weten of Bauhaus Venlo de tuintegels, klinkers of sierbestrating verkoopt waar u naar op zoek bent ga dan langs bij dit tuincentrum in Venlo of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk het complete assortiment aan tuinartikelen aan om uw tuin volledig mee te kunnen bestraten. Het zou zonde zijn als u voor niets op pad gaat.

Contactgegevens, openingstijden en koopzondagen van Bauhaus Venlo

Voor de openingstijden, koopzondagen, adres- en contactgegevens van Bauhaus Venlo in Venlo kijkt u op de pagina van Bauhaus Venlo op onze website. U kunt hiervoor op vorige klikken als u daar vandaan komt of zoek op de vestigingsplaats of de naam van het tuincentrum rechtsboven via de 'snel zoeken' functie. 

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Bauhaus Venlo zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Bauhaus Venlo in Venlo helpt u graag verder!

Bauhaus Venlo

Laurens Janszoon Costerstraat 7
Venlo, 5916 PR

077 20 43 700[email protected]

Beoordeling