Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Het Oosten in Aalsmeer? Dan zit u hier goed. Bij Tuincentrum Het Oosten vindt u maar liefst 80.000 m2 huis- en tuinplezier in Aalsmeer. Kom gezellig een dagje bij ze langs, er valt genoeg te zien! Er is genoeg te zien aan planten, potten, tuinmeubelen, sfeerartikelen. Daarnaast heeft Tuincentrum Het Oosten een gezellig tuincafé en voor de kinderen zijn er twee speeltuinen. Tevreden over het assortiment, de medewerkers en de service van dit tuincentrum in Aalsmeer? Schrijf een resencie! Hieronder treft u de openingstijden van Tuincentrum Het Oosten in Aalsmeer. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Aalsmeer.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Het Oosten?
 • Maandag09:00 - 18:00
 • Dinsdag09:00 - 18:00
 • Woensdag09:00 - 18:00
 • Donderdag09:00 - 18:00
 • Vrijdag09:00 - 18:00
 • Zaterdag08:30 - 17:30
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

ronald wouterson 2022-05-25 23:34:32

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

bijzonder plezierig bedrijf, enorm groot, je kunt er uren rondlopen en steeds andere dingen tegenkomen. Ook heel leuk om kids mee te nemen. De kerstshow is een fantastische gebeurtenis. Ik ben met een kleinzoon geweest die zijn ogen uitkeek. Ik ga er regelmatig naar toe, zonder concreet doel, gewoon vanuit een soort van gevoel even lekker rond te lopen, ideeën opdoen, beetje mijmeren. Heel vaak kom ik dan iets tegen wat ik graag wil meenemen. Dus wat mij betreft, van harte aanbevolen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marese 2018-11-22 19:30:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Naar het Oosten ga je voor de dingen die sinds de jaren '80 nergens anders meer gezien zijn. Het grootste deel van het assortiment loopt jaren achter op wat je in andere tuincentra ziet. Ik wilde iets voor de kerst dat al jaren uit de mode is en ben goed geslaagd. Kerstmarkt is buitengewoon onoverzichtelijk en de zingende kerstman met zijn verhaal over dat moeders geen fototoestel bij zich heeft is ook zijn houdbaarheidsdatum voorbij. Wel een lieve vrolijke kassamedewerker.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Roos 2018-11-11 07:14:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vorig jaar naar de kerstshow geweest, wat hebben we genoten, het was geweldig en veel betaalbare dingen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Tuincentrum Het Oosten is het grootste tuincentrum van Nederland met 80.000 vierkante meter aan tuinartikelen en sfeerartikelen voor in huis. Je kijkt je ogen uit tussen alle barbecues, tuinbeelden, tuinmeubelen, dierbenodigdheden, kamerplanten en nog veel meer. Voor iedere tuinliefhebber uit Haarlem, Hillegom of Bennebroek is een bezoekje aan dit tuincentrum in Aalsmeer zeker de moeite waard. Ook honden zijn welkom, aangelijnd of in de winkelwagen! Een bezoekje brengen aan dit tuincentrum? Op deze pagina vind je de openingstijden en adresgegevens van Tuincentrum Het Oosten.

Het assortiment van Tuincentrum Het Oosten

Met een tuincentrum van 80.000 m2 is er bijna niets dat je niet kunt vinden in dit tuincentrum. Zo is er ook 10.000 m2 aan kamerplanten te vinden, maken de medewerkers prachtige boeketten van zijdeplanten en kunstplanten en vind je er de leukste woonaccessoires. Even uitrusten? In het tuincafé kun je bijkomen met een kopje koffie of thee, en kun je iets te eten kiezen van de menukaart. ’s Winters geniet je van een warme kom soep. De kinderen kun je loslaten in de speeltuin met wel twee speellagen. Organiseer hier ook je kinderpartijtje!

Bijzondere producten

Naast alle tuinmeubelen, barbecues en tuingereedschap is er nog veel meer ruimte bij Tuincentrum Het Oosten. Ze verkopen namelijk genoeg bijzondere dingen, zoals:

 • Boeddha-beelden in allerlei vormen en materialen
 • Houten beelden, zoals adelaars, olifanten en wijnvaten
 • Bronzen en gietijzeren producten, zoals vazen, prieëlen en beelden
 • Chinees aardewerk
 • Keramische tijgers

Ook verkoopt Tuincentrum Het Oosten een eigen cadeaubon, deze is verkrijgbaar vanaf 5 euro.

Contact met Tuincentrum Het Oosten

Weten of Tuincentrum Het Oosten geopend is? Bekijk dan de openingstijden van Tuincentrum Het Oosten op deze pagina. Liever eerst contact met het tuincentrum? Je kunt ze telefonisch bereiken via 0297-324026 of via het contactformulier op de website. De klantenservice van Tuincentrum Het Oosten is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Openingstijden Tuincentrum Het Oosten

Tuincentrum Het Oosten in Aalsmeer is elke dag geopend vanaf 09.00 uur en sluit om 18.00 uur. Op zaterdag gelden andere openingstijden. Tuincentrum Het Oosten heeft ook koopzondag, maar niet het hele jaar door. Vanaf maart is Tuincentrum Het Oosten weer op zondag open van 12.00 tot 17.00 uur. Rond de feestdagen gelden er ook afwijkende openingstijden, zo is het tuincentrum gesloten met Kerst. Houd deze pagina en de Facebookpagina van het tuincentrum in de gaten voor de actuele openingstijden van Tuincentrum Het Oosten.

Adres tuincentrum Aalsmeer

Het adres van Tuincentrum Het Oosten is Aalsmeerderweg 393, dit ligt aan de rand van Amstelveen en ligt op een half uurtje rijden van Haarlem via de A9. Vanuit Bennebroek en Hillegom is het tuincentrum ook goed bereikbaar, binnen een half uur ben je er. Vanuit Amstelveen gaat er rechtstreeks een bus naar het tuincentrum in Aalsmeer. Iets te groot ingeslagen? Tuincentrum Het Oosten bezorgt graag je aankopen thuis!

Een kerstmarkt waar je u tegen zegt

De kerstmarkt van Tuincentrum Het Oosten kan niet anders dan indrukwekkend zijn. Met 20.000 vierkante meter aan kerstartikelen kun je je hart ophalen bij de kerstshow van Het Oosten. Geniet van kerstdorpjes, gigantische kerstopstellingen, mega-kerstballen en kerstklokken. Na Kerst organiseert Tuincentrum Het Oosten een kerstuitverkoop op alles van kerstslingers en kerstballen tot kerstverlichting en kersthuisjes. Nog niet genoeg in de kerstsfeer ondergedompeld? In de buurt van Amstelveen en Haarlem vind je ook de spectaculaire kerstshow bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam.

Tuinmeubelen van Tuincentrum Het Oosten

Tuincentrum het Oosten heeft een speciale ingang voor tuinmeubelen. De ingang van de Tuinmeubelhallen is vanaf maart tot en met september geopend. De rest van het jaar zijn de tuinmeubelhallen via de hoofdingang bereikbaar.

Aanbiedingen van Tuincentrum Het Oosten

Op de website en op de Facebookpagina worden regelmatig aanbiedingen aangekondigd. Tuincentrum Het Oosten in Aalsmeer heeft geen folder, maar op de Facebookpagina zie je direct welke producten er in de aanbieding zijn. Hier vind je ook leuke winacties.