Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Het Oosten in Aalsmeer? Dan zit u hier goed. Bij Tuincentrum Het Oosten vindt u maar liefst 80.000 m2 huis- en tuinplezier in Aalsmeer. Kom gezellig een dagje bij ze langs, er valt genoeg te zien! Er is genoeg te zien aan planten, potten, tuinmeubelen, sfeerartikelen. Daarnaast heeft Tuincentrum Het Oosten een gezellig tuincafé en voor de kinderen zijn er twee speeltuinen. Tevreden over het assortiment, de medewerkers en de service van dit tuincentrum in Aalsmeer? Schrijf een resencie! Hieronder treft u de openingstijden van Tuincentrum Het Oosten in Aalsmeer. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Aalsmeer.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Het Oosten?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Doclosed
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag08:30 - 17:30
  • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

ronald wouterson 2022-05-25 23:34:32

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

bijzonder plezierig bedrijf, enorm groot, je kunt er uren rondlopen en steeds andere dingen tegenkomen. Ook heel leuk om kids mee te nemen. De kerstshow is een fantastische gebeurtenis. Ik ben met een kleinzoon geweest die zijn ogen uitkeek. Ik ga er regelmatig naar toe, zonder concreet doel, gewoon vanuit een soort van gevoel even lekker rond te lopen, ideeën opdoen, beetje mijmeren. Heel vaak kom ik dan iets tegen wat ik graag wil meenemen. Dus wat mij betreft, van harte aanbevolen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marese 2018-11-22 19:30:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Naar het Oosten ga je voor de dingen die sinds de jaren '80 nergens anders meer gezien zijn. Het grootste deel van het assortiment loopt jaren achter op wat je in andere tuincentra ziet. Ik wilde iets voor de kerst dat al jaren uit de mode is en ben goed geslaagd. Kerstmarkt is buitengewoon onoverzichtelijk en de zingende kerstman met zijn verhaal over dat moeders geen fototoestel bij zich heeft is ook zijn houdbaarheidsdatum voorbij. Wel een lieve vrolijke kassamedewerker.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Roos 2018-11-11 07:14:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vorig jaar naar de kerstshow geweest, wat hebben we genoten, het was geweldig en veel betaalbare dingen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?