Vind jouw tuincentrum

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Rebel in Huizen? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Rebel in Huizen is de sfeermaker van het Gooi! Rebel in Huizen is expert in graszoden. Naast graszoden heeft dit tuincentrum in Huizen een zeer uitgebreid assortiment in onder andere tuin- en kamerplanten, meubels, gereedschap en haarden voor in de tuin, maar ook mooie decoratie artikelen voor binnen en buiten en alles voor uw huisdier. Bent u tevreden over het assortiment of de service van Rebel in Huizen? Schrijf een recensie! Hieronder staan de openingstijden van Tuincentrum Rebel in Huizen.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Rebel?
  • Maandag09:30 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 18:00
  • Vrijdag09:30 - 20:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zoclosed

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Quita Dorresteijn 2022-05-24 20:33:26

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel fijn tuincentrum met vriendelijk personeel. Ook voor mensen met een vijver helemaal top. Je kan je water van de vijver laten testen en het personeel geeft kundig advies om het waterkwaliteit te verbeteren. Wij gaan altijd naar dit tuincentrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

E. Vons ter Hoeven 2022-03-31 17:35:20

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik knap zo op als ik in jullie tuincentrum loop, al die bloemen en planten en tuinspullen, keurig en fleurig en bloeiend en boeiend, ik snuif de geuren en word blij van de kleuren en als ik dan mijn wagen weer vol heb van al dat geluk, dan kan mijn dag niet meer stuk!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marieke 2022-03-14 18:41:38

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Fijne ruime winkel, breed assortiment en heel vriendelijk en kundig personeel! Ze denken in oplossingen - heb je een bak thuis liggen die gevuld mag worden ? Wat zijn de beste mogelijkheden voor stekken van plantjes - of pas de pot bij die grote plant- allemaal vragen waar ze binnen no time antwoord op hebben. En mocht je toch die buiten pot toch net te groot zijn, geen probleem, ruilen mag zo!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?