Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 17:30
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za10:00 - 16:00
  • Zogesloten
Tuincentrum van der Waal

Tuincentrum van der Waal
(3) recensies

Logo Tuincentrum van der Waal
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum van der Waal

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ineke Nicolai 24-03-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik wil het hele team van Tuincentrum van der Waal een pluim geven voor hun spontane inzet en medewerking om mijn Bronze and More webwinkel tuinartikelen in het tuincentrum te mogen tonen en dat bezoekers/kopers die via via naar het tuincentrum komen dat ook zeer beamen. Bedankt Anne en de meiden Top! Ineke, Bronze and More
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jolanda van Zwol 06-03-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het tuincentrum heeft me goed geadviseerd welke planten ik in mijn voortuin op het Noorden kan zetten en wat de juiste tijd is om ze te planten. Ik hoop binnenkort de tuin te vullen met een aantal mooie planten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Huib Felsbourg 05-12-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

vandaag voor het eerst in Numansdorp geweest en heb echt genoten van de veelzijdigheid aan keuzes voor kerstfeest versiering .we zijn goed geslaagd in onze aankoop en zullen in de toekomst zonder twijfel weer naar dit mooie tuincentrum afreizen. onze komplimenten en fijne zakelijke feestdagen. Hoogachtend: Huib Felsbourg.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum van der Waal?

Meer over Tuincentrum van der Waal

Tuincentrum van der Waal is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Numansdorp, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum van der Waal is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Numansdorp? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum van der Waal draaien: 0186-745021. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum van der Waal is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!