Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:45
  • Di08:00 - 17:45
  • Wo08:00 - 17:45
  • Do08:00 - 17:45
  • Vr08:00 - 17:45
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum van Rijs

Tuincentrum van Rijs
(1) recensie

Logo Tuincentrum van Rijs

Recensies Tuincentrum van Rijs

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Jan Graafstra 03-10-2011

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum van Rijs is erg klantvriendelijk en heeft een uitstekende service daarom raden wij ook aan dat als u een tuin centrum zoekt die klantvriendelijk is en een keuze uit een groot assortiment heeft. dan kunt u altijd terecht bij Tuincentrum Van Rijn.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum van Rijs?

Meer over Tuincentrum van Rijs

Tuincentrum van Rijs is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rottum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum van Rijs is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rottum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum van Rijs draaien: 0513-628031. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum van Rijs is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!