Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 20:00
  • Di09:00 - 20:00
  • Wo09:00 - 20:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten

Life & Garden Cuijk
(1) recensie

Logo Life & Garden Cuijk

Recensies Life & Garden Cuijk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

lisette 26-04-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Life & Garden in Cuijk is een sfeervolle winkel, waar veel variatie van artikelen te vinden is. Voor een landelijk interieur is het een paradijs, maar ook aantrekkelijk voor modern of klassieke stijlen. Voor een schappelijke prijs is er voor elk wat wils te vinden. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd, waardoor het prettig is om er geregeld te gaan shoppen. Voor in de woonkamer, maar ook voor buiten op het terras zijn de producten aangepast aan het seizoen en aan feestdagen zoals bv Pasen, kerst etc.. Life & Garden heeft mooie tuinmeubelen en andere producten zoals vuurkorven, planten en parasols. Nu mag het weer alleen nog aanpassen aan al le mooie spullen, zodat we er buiten ook lekker van kunnen genieten.... Het personeel is erg vriendelijk en altijd bereid tot het geven van een goed advies! Er is een riante parkeerplaats en gunstig gelegen in Cuijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Life & Garden Cuijk?

Meer over Life & Garden Cuijk

Life & Garden Cuijk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Cuijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Life & Garden Cuijk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Cuijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Life & Garden Cuijk draaien: 0485-312939. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Life & Garden Cuijk is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!