Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:30
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Vanaf 25 december tot en met 2e week februari op maandag gesloten.

Boomkwekerij en tuincentrum G. Gooiker

Boomkwekerij en tuincentrum G. Gooiker
(3) recensies

Logo Boomkwekerij en tuincentrum G. Gooiker
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Boomkwekerij en tuincentrum G. Gooiker

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Tonny 23-10-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Heb in het voorjaar en wilg op stam gekocht doet het super en petunia's bloeien nog en vlijtige liesjes plus nog meerder bloemen. Ale maal super kwaliteit bloeien nog gedeeltelijk ja dus dik tevreden . Dus kwaliteit en kan het aanbevelen je koop echt geen kat in de zak veel genot om te zien hoe alles bloeit en groeit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

aapjes 14-12-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

we love jullie.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

An Martens 02-12-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Een zeer vriendelijk tuincentrum met veel behulpzaamheid. Men denkt mee met de klant en men maakt van alles een mooi stuk. Overigens hebben ze een goede parkeer gelegenheid. Fijn om zo'n tuincentrum in de buurt te hebben. Wij gaan er graag heen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Boomkwekerij en tuincentrum G. Gooiker?

Meer over Boomkwekerij en tuincentrum G. Gooiker

Boomkwekerij en tuincentrum G. Gooiker is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Diepenveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Boomkwekerij en tuincentrum G. Gooiker is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Diepenveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Boomkwekerij en tuincentrum G. Gooiker draaien: 057 0592133. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Boomkwekerij en tuincentrum G. Gooiker is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!