Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Roestenburg kwekerijen

Nieuwkuijksestraat 167
Nieuwkuijk, 5253 AG

0416380305info@roestenburgkwekerijen.nl

Beoordeling

Er is ook een tuincentrum in Nieuwkuijk gevestigd: Roestenburg Kwekerijen. Bij dit groencentrum en al sinds het begin van de jaren negentig bestaand familiebedrijf ben je van harte welkom. Hun assortiment bestaat uit veel verschillende soorten laanbomen, leibomen, vormbomen, fruitbomen, vaste planten, heesters, rozen, coniferen, rododendrons, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en cadeaubonnen voor hun producten. Daarnaast hebben zij ook een hoveniersbedrijf dat tuinaanleg en tuinonderhoud verzorgt. Roestenburg Kwekerijen heeft zich gespecialiseerd in het leveren van allerlei soorten groen voor je tuin.

Roestenburg Kwekerijen heeft volop aanbiedingen, deze kun je vinden in de online folder. Ook tuintips en tuintrends kun je op de website vinden en mooie sfeerfoto’s ter inspiratie. Bestellen op afstand kan ook. Dit tuincentrum is het beste bereikbaar per auto. Ze hebben geen koopzondag, kijk onder het kopje Openingtijden voor de actuele openingstijden. Wil je liever een tuincentrum met koopzondag bezoeken, kijk dan op de informatiepagina over tuincentra met een koopzondag.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Roestenburg kwekerijen?
  • Maandag08:00 - 17:00
  • Dinsdag08:00 - 17:00
  • Woensdag08:00 - 17:00
  • Donderdag08:00 - 17:00
  • Vrijdag08:00 - 17:00
  • Zaterdag08:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Piet 2015-06-08 16:57:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prima struiken en bomen en een zeer groot assortiment, bij dit bedrijf en bovendien prettige bediening, ben al jaren klant en alle planten en struiken in de tuin doen het heel goed.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena