Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 17:30
  • Di08:30 - 17:30
  • Wo08:30 - 17:30
  • Do08:30 - 17:30
  • Vr08:30 - 17:30
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten

Tuin Totaal Oranje
(3) recensies

Logo Tuin Totaal Oranje

Recensies Tuin Totaal Oranje

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Gerard H. 20-05-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ontevreden over de service en kwaliteit
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

K. Vos 26-12-2018

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede persoonlijke service!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Dhr. Kelder 18-05-2018

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat heb ik genoten van dit tuincentrum. Alhoewel het verscholen ligt in Oranje en dan ook nog een beetje achter een boerderij, heeft het mij zeer verrast. Groot assortiment, vriendelijk personeel, tijd voor een gratis kopje koffie en enkele goede tips gekregen voor mijn tuin. Ik ben fan en kom zeker terug!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuin Totaal Oranje?

Meer over Tuin Totaal Oranje

Tuin Totaal Oranje is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Oranje, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuin Totaal Oranje is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Oranje? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuin Totaal Oranje draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuin Totaal Oranje is gemiddeld met een 3.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!