Zwanenburg Kies andere plaats

Gerrit van Doorn Zennewijnen
(1) recensie

Logo Gerrit van Doorn Zennewijnen

Recensies Gerrit van Doorn Zennewijnen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Lucas van 't Hoenderdaal 20-09-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Al meer dan 30 jaar ken ik Gerrit hij begon toen in Zeist op de Markt, 2 maal in de week. ik heb zijn hele ontwikkeling mee gemaakt, zijn ups en douw, Maar door zijn kei harde werken , heeft hij een mooi bedrijf opgebouwd, nu zijn kinderen groot geworden zijn , die staan nu op de markt en in de winkel in Houten , maar Gerrit blijf de drijfveer van het bedrijf, als ik in Zeist komt van uit Budel-Schoot, ga ik eerst naar Gerrit of zijn kinderen op de markt een bloementje kopen , voor ik terug ga naar Budel _schoot. Hartelijke groet van , Lucas
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Gerrit van Doorn Zennewijnen?

Meer over Gerrit van Doorn Zennewijnen

Gerrit van Doorn Zennewijnen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Tiel, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Gerrit van Doorn Zennewijnen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Tiel? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Gerrit van Doorn Zennewijnen draaien: 0344-651724. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Gerrit van Doorn Zennewijnen is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!