Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Gerrit van Doorn Zennewijnen

Hermoesestraat 11-A
Tiel, 4006 MA

0344-651724

Beoordeling

Ben je op zoek naar een tuincentrum in de plaats Tiel dat een vakantiegevoel geeft? Dan ben je bij Gerrit van Doorn Zennewijnen B.V aan het juiste adres. Gelegen in de provincie Gelderland in de Betuwe bij het vakantiepark Zennewijnen wordt het kopen van benodigdheden voor je tuin een kleine vakantie. Het tuincentrum maakt onderdeel uit van de andere vestiging, De Bloemerie in de plaats Houten. Bij Gerrit van Doorn Zennewijnen B.V vind je bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

De openingstijden van het tuincentrum kun je hieronder vinden. Je kunt van tevoren bellen om te kijken of je ook op koopzondag terecht kunt bij dit authentieke tuincentrum. In de Betuwe kun je leuk fietsen en wandelen. Maar ook met het openbaar vervoer is dit tuincentrum makkelijk te bereiken, want het treinstation Tiel Passewaaij is dichtbij gelegen. Ontdek zelf welke aanbiedingen Gerrit van Doorn Zennewijnen B.V jou te bieden heeft!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Gerrit van Doorn Zennewijnen?

Lucas van 't Hoenderdaal 2013-09-20 15:12:27

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Al meer dan 30 jaar ken ik Gerrit hij begon toen in Zeist op de Markt, 2 maal in de week. ik heb zijn hele ontwikkeling mee gemaakt, zijn ups en douw, Maar door zijn kei harde werken , heeft hij een mooi bedrijf opgebouwd, nu zijn kinderen groot geworden zijn , die staan nu op de markt en in de winkel in Houten , maar Gerrit blijf de drijfveer van het bedrijf, als ik in Zeist komt van uit Budel-Schoot, ga ik eerst naar Gerrit of zijn kinderen op de markt een bloementje kopen , voor ik terug ga naar Budel _schoot. Hartelijke groet van , Lucas
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena