Zwanenburg Kies andere plaats

Dierplagenshop.nl

Logo Dierplagenshop.nl

Recensies Dierplagenshop.nl

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vindt jij van Dierplagenshop.nl?

Meer over Dierplagenshop.nl

Dierplagenshop.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Amstelveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Dierplagenshop.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Amstelveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Dierplagenshop.nl draaien: 020 - 889 59 01. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Dierplagenshop.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!