Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum van der Roest

Tuincentrum van der Roest
(2) recensies

Logo Tuincentrum van der Roest

Recensies Tuincentrum van der Roest

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Gary 20-03-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Dit tuincentrum is niet het grootste, maar het heeft veel leuke planten van diverse soorten. Er is altijd een nieuwe assortiment van mooie planten beschikbaar.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marijke knecht 02-07-2013

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Als ik bij het tuincentrum binnenkom, krijg ik gelijk een feestelijk gevoel met al die planten en struiken, dan kom je binnen en ook daar is het voor mij een feestje met artikelen voor elk budget. Dat kun je van de meeste tuincentra niet zeggen. Het personeel is behulpzaam en de kwaliteit is uitstekend.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum van der Roest?

Meer over Tuincentrum van der Roest

Tuincentrum van der Roest is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Naarden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum van der Roest is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Naarden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum van der Roest draaien: 035-6940003. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum van der Roest is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!