Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Wij zijn weer open! Vanaf eind maart zijn wij ook weer elke zondag geopend

Tuincentrum Ofman

Tuincentrum Ofman
(6) recensies

Logo Tuincentrum Ofman
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Ofman

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Irene Philipsen 04-04-2016

17 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fantastische kwekerij. Veel soorten vaste planten voor een sympathieke prijs. Zo fijn om niet langs allerlei keukenspullen, tuinmeubilair, dierenbenodigdheden etc. te hoeven wandelen. Zeer vriendelijke mensen en kundig onderlegd. Parkeren geen probleem. Ook een leuke route door de polder trouwens. Wel een kleine waarschuwing: omdat de prijzen zo sympathiek zijn is de neiging sterk om meer aan te schaffen dan in eerste instantie de bedoeling was.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sander 11-11-2014

15 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel fijn tuincentrum waar ik graag en regelmatig kom!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ruben 15-05-2014

11 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Erg fijn tuincentrum, met uitstekende prijs kwaliteit verhouding en nette service. Onze tuin van 36 bij 6 meter vrijwel geheel met Ofman collectie ingericht ;-) Vaste planten voor een euro die het vrijwel altijd goed doen, zon, halfzon of schaduw. Wel even checken wat je nu koopt. kleine vaste planten hebben vaak alleen de naam indicatie (geen hoogte,zon/schaduw etc) maar kun je altijd vragen aan de gebr Ofman. Je tuin word met een paar tientjes al een heel stuk completer bij dit tuincentrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anja Burger 02-12-2013

12 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer deskundig personeel. Ze adviseren goed en laten je niet iets kopen dat het in jouw grond of op jouw standplaats niet zou doen. Altijd sympathiek en behulpzaam bij de keuze van de planten en vervolgens het inladen. De prijzen zijn lager dan bij de chiquere tuincentra en bij het afrekenen wordt er ook nog eens naar beneden afgerond. Ook bieden ze stageplaatsen en geven jongeren zo een kans. We gaan er al jaren graag heen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

E.Six van Berge 16-01-2013

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij gaan graag naar de gebr. Ofman, altijd goede kwaliteit en een uitgebeide sortering. Wij komen er al meer dan 20 jaar, tot volle tevredenheid. Wij vinden het altijd leuk om er heen te gaan! Fam Six
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Ofman?

Meer over Tuincentrum Ofman

Tuincentrum Ofman is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wormer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Ofman is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wormer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Ofman draaien: 06 - 36 35 34 33. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Ofman is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!