Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum FloraJoy in Rijnsburg? Dan bent u hier op het goede adres! Bij Tuincentrum FloraJoy hebben ze een ruime sortering kamerplanten, buitenplanten, heesters en bomen. Ook voor dagverse snijbloemen, boeketten, bloemstukken en arrangementen kunt u bij dit tuincentrum in Zuid Holland terecht. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan FloraJoy in Rijnsburg? Schrijf dan op deze pagina uw recensie. Hieronder vindt u de openingstijden van Tuincentrum FloraJoy in Rijnsburg. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Rijnsburg. 

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum FloraJoy?
  • Maandag08:30 - 18:00
  • Dinsdag08:30 - 18:00
  • Woensdag08:30 - 18:00
  • Donderdag08:30 - 18:00
  • Vrijdag08:30 - 20:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Johan 2014-04-03 22:31:01

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een erg fijn tuincentrum om te komen. Leuke frisse uitstraling met vriendelijk personeel. Het assortiment is soms wat beperkt, maar je erom vraagt dan zorgen ze altijd dat het wordt geregeld. Echt een pracht bedrijf. Zeker een aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Tuincentrum FloraJoy is een tuincentrum dat u kunt vinden in het centrum van Rijnsburg. In het tuincentrum worden uiteraard planten verkocht voor binnen en buiten en alles wat je in een tuincentrum kan verwachten. Daarnaast heeft het tuincentrum ook een bloemist en kan je er terecht voor verse bloemen, boeketjes en worden er bruidsstukken en rouwwerk gemaakt. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rijnsburg? Bekijk dan de openingstijden hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum FloraJoy draaien: 071 - 4020542. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.