Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 20:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum FloraJoy

Tuincentrum FloraJoy
(1) recensie

Logo Tuincentrum FloraJoy

Recensies Tuincentrum FloraJoy

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Johan 03-04-2014

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een erg fijn tuincentrum om te komen. Leuke frisse uitstraling met vriendelijk personeel. Het assortiment is soms wat beperkt, maar je erom vraagt dan zorgen ze altijd dat het wordt geregeld. Echt een pracht bedrijf. Zeker een aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum FloraJoy?

Meer over Tuincentrum FloraJoy

Tuincentrum FloraJoy is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rijnsburg, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum FloraJoy is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rijnsburg? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum FloraJoy draaien: 071 - 4020542. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum FloraJoy is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!