Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Welkoop Putten

Hoge Eng Oost 18
Putten, 3882TN

0341-362267 klantenservice@welkoop.nl

Beoordeling

Voor de openingstijden, koopzondagen en reclamefolder van tuincentrum Welkoop in Putten bent u hier aan het juiste adres! Heeft Welkoop in Putten geen koopzondag dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag bij u in de regio. De openingstijden van Welkoop in Putten staan hieronder weergegeven onder het kopje openingstijden. Wilt u eerst de aanbiedingen en acties van Welkoop bekijken dan vindt u hier de reclamefolder van Welkoop. Breng snel een bezoek aan dit prachtige tuincentrum in Gelderland en verwen uzelf met mooie tuinartikelen!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Putten?
  • Maandag08:30 - 18:00
  • Dinsdag08:30 - 18:00
  • Woensdag08:30 - 18:00
  • Donderdag08:30 - 18:00
  • Vrijdag08:30 - 21:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Fam. Eitjes 2020-07-02 13:41:50

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij werden gistermiddag uurtje of half vier bij aankomst geconfronteerd met een man die geen kar wilde nemen. Hij wilde slechts even de winkel in. Dat mocht natuurlijk niet de beveiliger en de man gingen met elkaar in gesprek. De beveiliger werd behoorlijk pissig hij begon de man weg te duwen. De man was niet handtastelijk. Er kwam nog een andere medewerker op het kabaal af. Het was een schertsvertoning deze agressie. Wij vinden het niet kunnen dat je aan ieen klant zit, houd je in en los het anders op. Wij hebben gauw onze boodschap gedaan en de winkel verlaten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R Seijts 2015-04-03 17:33:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Vriendelijke medewerkers zijn altijd bereid om te helpen, ook met spullen naar de auto brengen. Veel producten voor tuin en dier.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

 2013-08-09 13:05:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij de Welkoop in Putten werken erg hartelijke mensen die passie hebben voor hun werk, welke afdeling ze ook staan! Ze begroeten je hartelijk bij binnenkomst en de Welkoop is lekker ruim. Je kunt er rustig rondkijken en genieten van alle leuke spulletjes. De dierenafdeling is vrij uitgebreid en de dieren zitten er goed verzorgd bij. Ook hebben ze veel medicijnen voor dieren. Buiten veel planten en met kerst is een speciale afdeling. Ja, zeker een aanrader, goed bereikbaar en goede parkeerplaatsen buiten!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena