Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 21:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Putten
(3) recensies

Logo Welkoop Putten

Recensies Welkoop Putten

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

R Seijts 03-04-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Vriendelijke medewerkers zijn altijd bereid om te helpen, ook met spullen naar de auto brengen. Veel producten voor tuin en dier.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

 09-08-2013

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij de Welkoop in Putten werken erg hartelijke mensen die passie hebben voor hun werk, welke afdeling ze ook staan! Ze begroeten je hartelijk bij binnenkomst en de Welkoop is lekker ruim. Je kunt er rustig rondkijken en genieten van alle leuke spulletjes. De dierenafdeling is vrij uitgebreid en de dieren zitten er goed verzorgd bij. Ook hebben ze veel medicijnen voor dieren. Buiten veel planten en met kerst is een speciale afdeling. Ja, zeker een aanrader, goed bereikbaar en goede parkeerplaatsen buiten!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Michael Terpstra 15-07-2013

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Personeel zeer behulpzaam, vriendelijk en vakkundig. Ze helpen eventueel met inladen, in je auto, van je gekochte goederen Groot assortiment. Ruime parkeergelegenheid. Kortom een heerlijke zaak om te winkelen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Putten?

Meer over Welkoop Putten

Welkoop Putten is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Putten, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Putten is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Putten? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Putten draaien: 0341-362267. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Putten is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!