Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo10:00 - 17:00
Tuincentrum Overvecht Vleuten

Tuincentrum Overvecht Vleuten
(5) recensies

Logo Tuincentrum Overvecht Vleuten
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Overvecht Vleuten

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Anoniem 07-08-2018

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb vorige week daar leuke boodschappentas gekocht. Kom ik een week later met die zelfde boodschappentas in deze winkel om verder te shoppen. Wordt ik beschuldigd aan de kassa dat ik deze tas gestolen zou hebben. " Mevrouw, ik heb u niet met deze boodschappentas binnen zien komen" Of ik die tas alsnog wil betalen! Nou ja , wat een ongelooflijke schande!!! Echt absurd bedrijf.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A.Swaan 21-02-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een waardeloze zaak prijzen komen niet overeen met de artikelen op de internet site Spreek je hen er op aan dan halen ze de schouders op ,en weten ze het niet. Ook de openingstijden komen niet overeen met wat er op de internet site wordt vermeld er staat dat ze zondag om 10 uur geopend zijn dit is echter pas om 12 uur Kortom super tent met super personeel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Haak 16-08-2015

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Is enorm teruggelopen. Geen assortiment, geen personeel en lege ongezellige ruimtes. Heel erg jammer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Carin 25-01-2015

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik koop er altijd en nooit klachten gehad
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Carla Erné 10-12-2012

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij waren als een van de eerste bij de opening van de Kerstshow. Het was iets kleiner dan in Montfoort, maar het was sfeervol en erg gezellig. Later nog veel kerst spullen gekocht. Wij komen graag in dit tuincentrum. Ga zo door en tot ziens. Carla Erné.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Overvecht Vleuten?

Meer over Tuincentrum Overvecht Vleuten

Tuincentrum Overvecht Vleuten is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Vleuten, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Overvecht Vleuten is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Vleuten? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Overvecht Vleuten draaien: 030-6661844. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Overvecht Vleuten is gemiddeld met een 2.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!