Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

DE GROOTSTE EN MOOISTE KERSTSHOWS VAN 2023

Het is weer die magische tijd van het jaar, waarin Nederlandse tuincentra zich transformeren tot betoverende wonderlanden van twinkelende lichtjes, glinsterende ornamenten en de heerlijke geur van dennenbomen. De kerstshows van de grootste en mooiste tuincentra in Nederland zijn een waar spektakel dat je niet mag missen. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen feestelijke decoraties of gewoon wilt genieten van de betoverende sfeer, deze tuincentrum kerstshows bieden een onvergetelijke ervaring. Stap binnen in een wereld vol kerstmagie en ontdek de nieuwste trends, prachtige kerstbomen en een overvloed aan feestelijke snuisterijen. In deze blog zullen we enkele van de meest indrukwekkende kerstshows in Nederland verkennen, zodat je weet waar je dit jaar de ultieme dosis kerstinspiratie kunt opdoen. Maak je klaar voor een betoverende reis door de grootste en mooiste tuincentrum kerstshows van Nederland.

KERSTSHOW TUINCENTRUM TOP 10

De nummer 1 dit jaar was weer een spannende race tussen Global Garden en Intratuin Duiven. In 2022 was Intratuin Duiven wat ons betreft de nummer 1. De kerstshow van Intratuin Duiven is zonder meer de grootste Kerstshow van Nederland, maar doordat het de grootste is trekken ze ook ontzettend veel dagjesmensen, dit komt helaas de Kerstshow niet ten goede. Wij vinden dat Global Garden de Kerst sfeer en beleving dit jaar het beste neer weet te zetten, net zoals in ons Kerstshow onderzoek uit 2021

1. Global Garden (Noord-Holland)

Global Garden in Zwaanshoek, bekend om zijn betoverende kerstshow, trekt jaarlijks bezoekers uit heel Nederland. Deze viering van het feestseizoen betovert eenieder die kerstinspiratie zoekt. Het is een echte beleving voor jong en oud. Betreed de kerstshow en word ondergedompeld in een wereld van schittering. Overal schitteren prachtig versierde kerstbomen, van traditioneel groen tot trendy thema's. Het is een groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden. Global Garden's kerstshow is meer dan winkelen; het is een bezoek aan een winterwonderland waar je de geest van het seizoen voelt. Of je nu je huis wilt omtoveren tot een kerstparadijs of gewoon wilt genieten van de magie van de feestdagen, dit is een must-visit bestemming voor kerstliefhebbers.
Global Garden - Hillegommerdijk 554, Zwaanshoek


2. Intratuin Duiven (Gelderland)

Intratuin Duiven organiseert jaarlijks de grootste kerstshow van de Benelux. Tijdens je bezoek aan Intratuin Duiven stap je in een kerstshow vol feestelijke pracht en praal voor al je zintuigen. Heb je ooit al eens de betovering ervaren van besneeuwde kerstbomen en pratende rendieren die op je wachten? De sneeuw, de lampjes, de geuren en het geluid: Kerstmis is in aantocht! Het is het moment waarop je jezelf even kunt onderdompelen in een andere wereld en betreedt een waar winterwonderland. Overal is aan gedacht bij de opbouw van deze prachtige kerstshow. Elke hoek is doordrenkt met unieke ideeën en innovatieve ontwerpen die je zeker zullen inspireren voor je eigen kerstdecoraties.
Intratuin Duiven - Lithograaf 1, Duiven


3. Tuincentrum Osdorp (Noord-Holland)

Laat je betoveren door de magische kerstshow bij Tuincentrum Osdorp! Ontdek een wereld vol prachtig gedecoreerde kunstkerstbomen, schitterende lichtjes en de nieuwste kersttrends. Of je nu op zoek bent naar de perfecte kerstdecoratie of unieke cadeaus, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een betoverende kerst. Deze kerstshow brengt je direct in de feestelijke sfeer en inspireert je om je huis om te toveren. Bezoek Tuincentrum Osdorp en laat je verrassen.
Tuincentrum Osdorp - Osdorperweg 247, Amsterdam


4. Tuincentrum Leurs (Limburg)

Betreed de Christmas World van Tuincentrum Leurs en laat je verwonderen door de magische kerstshow. Ontdek mooie kerstballen, magische lichtjes, leuke Lemax-huisjes en de nieuwste kersttrends die je in feeststemming brengen. Bij Tuincentrum Leurs vind je alles om van jouw kerst een sprookje te maken. Daarnaast organiseren ze ook nog speciale avonden zoals de prikkelarme avond op 13 december. Mis dit niet! Bezoek Tuincentrum Leurs en laat je onderdompelen in de kerstsfeer t/m zondag 7 januari 2024.
Tuincentrum Leurs - Straelseweg 370, Venlo


5. Tuincentrum de Boet (Noord-Holland)

Bij Tuincentrum de Boet is de kerstshow meer dan alleen een show; het is een betoverende belevenis die je in de feestelijke sfeer van de feestdagen onderdompelt. Als bezoeker stap je binnen in een wereld vol twinkelende lichtjes, een uitstalling aan kerstdorpen, de meest bijzondere kersthangers en betoverende kerstbomen die de zintuigen prikkelen en harten verwarmen. De Boet staat bekend om zijn toewijding aan het creëren van een unieke kerstervaring. Met elk bezoek ontdek je nieuwe schatten en inspiratie voor je eigen feestelijke decoraties. Of je nu op zoek bent naar prachtige ornamenten, sfeervolle verlichting of exclusieve kerstcadeaus, Tuincentrum de Boet heeft het allemaal.
Tuincentrum de Boet - Oosterboekelweg 2a, Zwaanshoek


6. Eurofleur (Utrecht)

Eurofleur staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van de meest unieke en inspirerende kerstervaringen. Hier vind je niet alleen de mooiste kerstbomen en decoraties, maar ook de meest exclusieve geschenken voor je dierbaren. De kerstshow is niet slecht een winkelbezoek, maar je betreedt een rijkdom aan kerstsfeer die je hart verwarmt en je zintuigen prikkelt. Bij Eurofleur zit de magie van Kerstmis in de details. Bezoek het tuincentrum en ontdek hoe ze van elk bezoek een onvergetelijke ervaring maken!
Tuincentrum Eurofleur - Ursulineweg 44, Leusden


7. Tuincentrum de Driesprong (Zuid-Holland)

Bij Tuincentrum De Driesprong is de kerstshow geen gewoon evenement, het is een ware belevenis die de magie van de feestdagen tot leven brengt. Zodra je de kerstshow betreedt, kom je in een Fantasy world. Het is een sprookjesachtige wereld vol magie, verwondering en mysterie. De Driesprong neemt de kerst serieus en dat zie je terug in elk detail van de kerstshow. Een wereld vol glinsterende kerstballen, prachtige kunstkerstbomen, accessoires en verlichting. Maar ook een waanzinnig kerstdorp, de Efteling en Elfsteden. Dit mag je niet missen!
Tuincentrum de Driesprong​​​​​​​ - Berkelseweg 5, Zoetermeer


8. Tuincentrum Borghuis (Overijssel)

In de jaarlijkse kerstshow van Tuincentrum Borghuis staat de magie van Kerstmis centraal. Stap binnen in een kerstwereld van maar liefst 4000 m2, waar je een uitgebreide collectie kerstdecoraties vindt en talloze inspirerende ideeën kunt opdoen. Je wordt werkelijk ondergedompeld in de betoverende sfeer van Kerstmis. De kerstroute voert je langs diverse thema's, waarbij je wordt getrakteerd op een overvloed aan prachtige items. Bewonder schitterende kerstverlichting, fraai versierde kerstbomen, feestelijk gedekte tafels en sfeervolle kerstdorpen. Laat je inspireren en geniet van de feestelijke geest van het seizoen, want bij Tuincentrum Borghuis maken ze van Kerstmis een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.
Tuincentrum Borghuis​​​​​​​ - Vliegveldstraat 2, Deurningen


9. Intratuin Halsteren (Noord-Brabant)

Intratuin Halsteren brengt kerst tot leven. De kerstshow van Intratuin Halsteren is niet zomaar een collectie kerstdecoraties, het is een viering van de feestdagen zelf. Hier ontdek je niet alleen prachtige kerstbomen en betoverende versieringen, maar ook oneindige inspiratie om jouw huis om te toveren tot een sfeervol winterparadijs. Of je nu op zoek bent naar traditionele kersttrends, eigentijdse designs of exclusieve geschieden, Intratuin Halsteren heeft het allemaal om jouw kerst onvergetelijk te maken!
Intratuin Halsteren - Halsterseweg 65a, Halsteren


10. Tuincentrum Daniëls (Limburg)

Bezoek de Sfeer & Kerstshow van Tuincentrum Daniëls als je benieuwd bent naar de laatste trends op het gebied van sfeer en gezelligheid. Laat je onder dompelen in een sprookjesachtige najaar- en kerstsfeer. Laat je inspireren door de feestelijke geest van het seizoen en ontdek hoe Tuincentrum Daniëls van Kerstmis een onvergetelijke ervaring maakt. Hier vind je niet alleen prachtige decoraties en verlichting, maar ook de warmte en gastvrijheid die de feestdagen zo bijzonder maken. Ga langs met het hele gezin en maak er een leuk uitje van!
Tuincentrum Daniëls - Herkenbosserweg 4, Vlodrop


KERSTSHOWS PER PROVINCIE

Zoals je hebt kunnen zien, is het aanbod van kerstshows in Nederland zeer gevarieerd en kun je overal genieten van prachtige shows met je vrienden of familie. Aarzel dus niet en breng een bezoek aan een kerstshow in een tuincentrum!

Tuincentrum Kerstshows in Drenthe

Als je overweegt om een kerstshow in een tuincentrum in Drenthe te bezoeken, raden wij aan om eens te kijken bij de volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Flevoland

Wanneer je een kerstshow in een tuincentrum in Flevoland wilt bezoeken, raden we aan om eens te kijken bij het volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Friesland

Indien je van plan bent een kerstshow in een tuincentrum in Friesland te bezoeken, raden wij aan om eens te kijken bij het volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Gelderland

Wanneer je een kerstshow in een tuincentrum in Gelderland wilt bezoeken, raden wij aan om eens te kijken bij het volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Groningen

Wanneer je een kerstshow in een tuincentrum in Groningen wilt bezoeken, raden wij aan om eens te kijken bij het volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Limburg

Als je van plan bent om een kerstshow in een tuincentrum in Limburg te bezoeken, raden we aan om eens te kijken bij het volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Noord-Brabant

Indien je een kerstshow in een tuincentrum in Noord-Brabant wilt bezoeken, raden wij aan om eens te kijken bij het volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Noord-Holland

Wanneer je een kerstshow in een tuincentrum in Noord-Holland wilt bezoeken, raden wij aan om eens te kijken bij het volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Overijssel

Indien je van plan bent een kerstshow in een tuincentrum in Overijssel te bezoeken, raden wij aan om eens te kijken bij het volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Utrecht

Wanneer je overweegt een kerstshow in een tuincentrum in Utrecht te bezoeken, raden wij aan om eens te kijken bij het volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Zeeland

Indien je een kerstshow in een tuincentrum in Zeeland wilt bezoeken, raden wij aan om eens te kijken bij het volgende:

Tuincentrum Kerstshows in Zuid-Holland

Wanneer je van plan bent een kerstshow in een tuincentrum in Zuid-Holland te bezoeken, raden wij aan om eens te kijken bij het volgende:


ONTBREEKT ER EEN KERSTSHOW IN DEZE LIJST?

Zoals je hebt kunnen zien, zijn er tal van sfeervolle kerstshows in diverse tuincentra om je helemaal in de kerststemming te brengen.

We hebben al veel tuincentra in Nederland bezocht, maar mocht jouw favoriete kerstshow nog niet in de lijst staan, laat het ons dan weten. We horen graag van je.

Adv. Bol.com Gardena