Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van GroenRijk in Middelburg? Dan bent u hier op het goede adres! GroenRijk in Middelburg is een gezellig tuincentrum met een zeer groot assortiment binnen- en buitenplanten en met een grote afdeling voor al uw woondecoratie. Daarnaast heeft Groenrijk Middelburg alles voor uw huisdier. Het personeel van deze Groenrijk in Zeeland geeft u graag deskundig advies! Een bezoek gebracht aan GroenRijk in Middelburg? Schrijf dan op deze pagina uw recensie! De openingstijden van tuincentrum GroenRijk in Middelburg staan hieronder. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Middelburg.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van GroenRijk Middelburg?
 • Maandag09:00 - 20:00
 • Dinsdag09:00 - 20:00
 • Woensdag09:00 - 20:00
 • Donderdag09:00 - 20:00
 • Vrijdag09:00 - 20:00
 • Zaterdag09:00 - 17:00
 • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Kimberley Wille  2024-07-10 12:55:46

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel mooie winkel met een topservice! Vriendelijk personeel en niets is hun teveel! We hadden problemen met een nieuwe aquarium en we zijn onmiddellijk achter een andere mogen komen! Graag ga ik nog terug naar deze winkel. Een tevreden Belgische klant.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Monique 2020-10-09 09:49:22

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Onvriendelijke cassiere die zogenaamd de barcodes van de frisdranktrays niet vanaf de kar kon scannen. Die van het kattengrit lukte wel.........
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Fam zwaan 2020-10-03 15:45:08

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De smaaktuin om koffie te drinken is echter klant onvriendelijk dat is echt jammer
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Bij GroenRijk Middelburg vind je alles voor de tuin, het huis en je trouwe viervoeter! Kijk je ogen uit bij de verse bloemen, zoek de groenste kamerplant en rust even uit met een lunch in De Smaaktuin. Zoek je meer informatie over GroenRijk Middelburg? Bekijk hier de openingstijden van GroenRijk Middelburg, ook vind je hier het adres en het telefoonnummer van GroenRijk Middelburg.

GroenRijk Middelburg openingstijden

GroenRijk Middelburg is elke werkdag geopend tot 21.00 uur. Het tuincentrum opent elke dag om 10.00 uur. GroenRijk heeft dus bijna elke dag koopavond, én elke week koopzondag van van 12.00 tot 17.00 uur. Mochten er andere openingstijden gelden voor GroenRijk Middelburg, dan zie je dat op deze pagina, of op de website. Zo is het tuincentrum rond Kerst vaak extra geopend. Ideaal om de kerstshow van GroenRijk Middelburg te bezoeken en nog even Zena vuurwerk af te halen!

Bezoek GroenRijk Middelburg

GroenRijk Middelburg bevindt zich in de provincie Zeeland aan de Mortiereboulevard 2. Het tuincentrum bevindt zich op de woonboulevard, naast Media Markt. Het tuincentrum bereik je via de A58. Vanuit het centrum van Middelburg is GroenRijk Middelburg ongeveer 10 minuten met de auto. Vanuit Vlissingen is GroenRijk Middelburg ook goed te bereiken in 15 minuten. Liever met de bus? Vanaf station Middelburg gaan er twee bussen naar het tuincentrum. Wil je contact opnemen met GroenRijk Middelburg? Het telefoonnummer van GroenRijk Middelburg is 0118-470 400 of stuur een e-mail naar info@middelburg.groenrijk.nl.

GroenRijk Middelburg folder

Actuele aanbiedingen vind je in de folder van GroenRijk Middelburg. Bekijk de actuele folder op onze folderpagina. Naast de folder heeft GroenRijk Middelburg ook elke week een andere weekaanbieding, zo kun je je kamerplanten nog voordeliger inslaan. Houd ook de Facebookpagina in de gaten, hier plaatst GroenRijk Middelburg regelmatig nieuwsberichten en weet je ook wanneer je weer vuurwerkinkopen kunt doen!

Lunchen in De Smaaktuin

Het hele jaar kun je bij GroenRijk Middelburg terecht in het restaurant De Smaaktuin. Geniet van verse salades, luxe broodjes en rijkgevulde soep. Per seizoen wisselt het menu, een bezoekje aan De Smaaktuin is dus altijd een verrassing. Het GroenRijk Middelburg restaurant is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag gaat het tuincafé open om 12.00 uur. Aan het einde van het tuincentrum vind je allerlei Zeeuwse lekkernijen: Zeeuwse biertjes, sappen, drop, bakmeel en nog meer! In het weekend komt de foodtruck langs waar je kunt genieten van een heerlijke wafel.

De Groenkaart van GroenRijk Middelburg

Met je klantenkaart van GroenRijk Middelburg spaar je bij iedere aankoop 1% van het bedrag, dit kun je weer inruilen als korting op je volgende aankoop. De Groenkaart is te gebruiken in iedere GroenRijk-vestiging, dus ook in Middelburg. Bovendien word je als eerste op de hoogte gebracht van aanbiedingen en ontvang je uitnodigingen voor leuke activiteiten en winacties!

Spreekuur bij de dierenarts

Elke eerste vrijdagmiddag van de maand kun je langskomen bij het spreekuur van de dierenarts bij GroenRijk Middelburg. Tussen 15.00 en 17.00 uur kun je je huisdier langsbrengen voor een gratis gezondheidscheck! Wat houdt de controle in?

 • Je twee- of viervoeter wordt gewogen.
 • Het gebit en gehoor van je huisdier wordt bekeken.
 • De conditie van zijn huid en vacht wordt gecheckt.
 • En er wordt geluisterd naar de organen, zoals het hart en de longen.

Spetterend het nieuwe jaar in

GroenRijk Middelburg heeft een ruim assortiment Zena vuurwerk. Drie dagen voor Oud & Nieuw kun je terecht in het tuincentrum om je vuurwerk te bestellen en af te halen, tijdens de reguliere openingstijden van GroenRijk Middelburg. Kies uit gave pakketten knalvuurwerk, siervuurwerk en kindervuurwerk.

Vacatures van GroenRijk Middelburg

Lijkt het je leuk om te werken in een groene omgeving tussen de bloemen en de planten? Alle vacatures van GroenRijk staan op de vacaturepagina. Als GroenRijk Middelburg geen vacatures open heeft staan, kun je ook telefonisch contact opnemen met het tuincentrum, wie weet wat ze voor je in petto hebben.