Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Comfortabel in je eigen tuin met YOUR OWN LIVING

Niets is zo heerlijk als genieten van het zonnetje in je eigen tuin. Ziet u uzelf al zitten, relaxed op uw eigen loungeset of tuinstoel, straks op uw terras of in uw tuin met een verkoelend drankje met familie of vrienden op een heerlijke zonnige dag?

YOUR OWN LIVING

Als u op zoek bent naar geschikte tuinmeubelen, neem dan eens een kijkje bij YOUR OWN LIVING. Dit zijn leuke originele en exclusieve tuinmeubelen met een betaalbaar prijskaartje.

Bij de volgende tuincentra in Nederland zijn de YOUR OWN LIVING tuinmeubelen verkrijgbaar: Tuincentrum Osdorp, Tuincentrum de Driesprong, Tuincentrum Alméér Plant, Tuincentrum de Boet, Tuincentrum Borghuis, Tuincentrum Kolbach, Tuincentrum Leurs, Tuincentrum Daniëls en Tuindorado Drachten.

Wat voor deze tuincentra de doorslag heeft gegeven om YOUR OWN LIVING in het assortiment op te nemen, is dat de collectie niet alleen oersterk is, waardoor zij ook makkelijk twee of zelfs drie jaar garantie kunnen bieden op normaal gebruik, maar dat YOUR OWN LIVING ook uiterst betaalbaar is.

YOUR OWN LIVING tuinmeubelen zijn praktisch in gebruik. De gebruikte materialen zijn onverwoestbaar en kunnen tegen een stootje. De modieuze stoffen zijn vuil- en waterafstotend en de kussens kunnen eenvoudig stof- en spatvrij bewaard en opgeslagen worden onder de zitting van de banken en onder de tafelbladen van de bijpassende salontafels.

Op website van YOUR OWN LIVING www.ownliving.nl kunt u de tuinmeubelcollectie bekijken, zodat u een compleet beeld krijgt van de vele mogelijk heden die de tuinmeubelen bieden!

Alvast veel plezier gewenst voor deze lente en zomer!
 

Adv. Bol.com Gardena