Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Bezoek de leukste tuincentra met kerstshow voor kinderen

Laat de magie van het kerstseizoen tot leven komen voor jou en je kinderen! Ontdek samen met ons de betoverende wereld van tuincentra met kerstshows. In dit artikel delen we de redenen waarom een bezoek aan deze wonderlijke plekken de ultieme manier is om in de kerstsfeer te komen met je gezin. Ontdek waarom een uitstapje naar een tuincentrum met kerstshow een onvergetelijke ervaring voor jong en oud belooft te worden. Bereid je voor op betovering, verwondering en een flinke dosis gezelligheid. Lees snel verder en laat je inspireren om deze kersttraditie met je kinderen voort te zetten!

De Boet

Magische sfeer voor jong en oud

Tuincentrum de Boet staat bekend om het creëren van een betoverende kerstsfeer die zowel jong als oud zal bekoren. De kerstshow is doordrenkt met magie en laat je gezin in een wereld vol glinsterende lichtjes en prachtige decoraties stappen. De Boet weet hoe je magie van Kerstmis tot leven brengt met dit jaar als thema Merry Circus!

Inspiratie voor thuis

Terwijl je de kerstshow verkent, kun je talloze ideeën opdoen voor het versieren van je eigen huis. Laat je kinderen meebeslissen over de kerstversieringen en maak samen jullie eigen unieke kerstsfeer. Met de schitterende displays en prachtige kerstdecoraties bij de Boet, zul je zeker geïnspireerd raken.

Kerstwensen vervullen

Een bezoek aan De Boet biedt ook de gelegenheid voor je kinderen om hun kerstwensen kenbaar te maken. Wie weet wat voor leuks er onder de kerstboom te vinden is? De kerstshow van De Boet staat bekend om het bieden van unieke cadeau-ideeën en bijzondere geschenken voor iedereen op je lijst.

Activiteiten voor kinderen

Tuincentrum de Boet organiseert speciale activiteiten voor kinderen tijdens de kerstshow. Er zijn diverse attracties zoals een draaimolen en een treintje. Tevens is er een leuke speurtocht verstopt door de kerstroute heen. Het is de perfecte gelegenheid om je kinderen in de feeststemming te brengen en ze betrokken te houden bij de festiviteiten.

Traditie en samen zijn

Een bezoek aan De Boet kan een gezins- of vriendentraditie worden, waarbij iedereen samenkomt om het kerstseizoen te vieren. Dit is niet zomaar een bezoek aan een winkel, maar een kans om herinneringen te creëren en speciale momenten te delen met je dierbaren.

Adresgegevens en openingstijden van de Kerstshow van De Boet

   

Intratuin Lisse

Betoverende kerstbeleving voor het gezin

Als je op zoek bent naar een betoverende ervaring voor het hele gezin tijdens de kerstperiode, dan is een uitstapje naar Intratuin Lisse een uitstekend idee. Intratuin Lisse staat bekend om zijn betoverende kerstsfeer. Het tuincentrum transformeert in een magische plek vol glinsterende lichtjes, prachtige kerstbomen en sfeervolle decoraties. Voor kinderen is dit een unieke gelegenheid om ondergedompeld te worden in de magie van Kerstmis.

Familieplezier

Een bezoek aan de kerstshow van Intratuin Lisse is een geweldige manier om quality time door te brengen met je kinderen. Samen kunnen jullie genieten van de prachtige displays, kerstversieringen bewonderen en in de kerstsfeer komen.

Kerstcadeaus en ideeën

Tijdens je bezoek aan Intratuin Lisse kun je inspiratie opdoen voor kerstcadeaus en decoraties. Laat je kinderen meebeslissen over de decoraties voor jullie eigen kerstboom en maak van het versieren een gezinsactiviteit.

Activiteiten voor kinderen

Intratuin organiseert ook speciale activiteiten voor kinderen tijdens de kerstshow. Denk aan knutselen en het ontmoeten van de kerstman. Dit zorgt voor extra plezier en betrokkenheid van de kinderen.

Voortzetting van een traditie

Een bezoek aan Intratuin Lisse kan een jaarlijkse kersttraditie worden voor jouw gezin. Het is een gelegenheid om mooie herinneringen te creëren en de feestdagen op een bijzondere manier te vieren.

Adresgegevens en openingstijden van de Kerstshow van Intratuin Lisse

Eurofleur Leusden

Magische kerstsfeer

Eurofleur opent haar deuren zeven dagen per week voor jou als bezoeker van de Kerstshow. Een bezoek aan deze show belooft een betoverende en onvergetelijke ervaring te worden voor het hele gezin.

Magische kerstsfeer met Lemax Kerstdorpen

Eurofleur Leusden staat bekend om zijn betoverende kerstsfeer, en een hoogtepunt is de aanwezigheid van prachtige Lemax Kerstdorpen. Deze miniatuurdorpen nemen je mee naar een betoverende wereld vol kersthuisjes, figurines en sfeervolle verlichting. Ze zijn een must-see voor zowel jong als oud.

Bouw je eigen sprookjesbos

Bij Eurofleur kun je je eigen sprookjesbos bouwen met de mooiste decoraties. Laat je kinderen hun verbeelding de vrije loop en creëer samen een magisch bos met kerstbomen, elfjes en andere betoverende elementen.

Ga voor een kleurrijke kerst

Eurofleur biedt een breed scala aan kleurrijke kerstversieringen en decoraties. Laat je kinderen meehelpen bij het kiezen van de kleuren en stijlen die het beste bij jullie passen en maak van jullie kerst een kleurrijk festijn.

Bijzondere kerstballen

Ontdek bijzondere kerstballen en unieke ornamenten om je boom te versieren. Laat je kinderen hun favoriete kerstballen uitkiezen en ze zelf in de boom hangen voor een persoonlijk tintje.

Mooie en veilige LED kaarsen

Eurofleur begrijpt het belang van veiligheid tijdens de feestdagen, vooral met kinderen in huis. Daarom bieden ze prachtige LED kaarsen die de warme gloed van echte kaarsen nabootsen zonder het risico op brand. Laat je kinderen meegenieten van de sfeervolle verlichting zonder zorgen.

Winactie

Tot slot hebben jij en je kinderen zelfs de kans om deel te nemen aan een spannende winactie. Bedenk een creatieve en betoverende naam voor de Eurofleur berenband, en wie weet win je een speciale prijs! Laat je fantasie de vrije loop gaan en kom met een naam die perfect past bij de magische sfeer van Eurofleur tijdens de kerstperiode. Een unieke kans om je creativiteit te laten schitteren en te worden beloond voor je inspanningen. Doe mee en maak deel uit van de Eurofleur kersttraditie!

Adresgegevens en openingstijden van de Kerstshow van Eurofleur Leusden

    

Tuincentrum Daniëls

Betoverende kerstsfeer

Tuincentrum Daniëls staat bekend om zijn betoverende kerstsfeer. Het is een plek waar jong en oud worden ondergedompeld in de magie van Kerstmis. Terwijl de jongste bezoekers vol bewondering kijken naar het gezellige kabouterdorp, het megagrote miniatuurlandschap en de sfeervolle Efteling presentatie, kun jij de nieuwste kersttrends ontdekken en inspiratie opdoen in de vele sfeerkamers.

Familieplezier

Een bezoek aan de kerstshow van Tuincentrum Daniëls biedt de perfecte gelegenheid om waardevolle familiemomenten te creëren. Samen kunnen jullie genieten van de schitterende kerstdecoraties en in de feestelijke stemming komen.

Kerstcadeaus en inspiratie

Je kunt tijdens je bezoek aan Tuincentrum Daniëls inspiratie opdoen voor kerstcadeaus en decoraties. Laat je kinderen meebeslissen over de versieringen voor jullie eigen kerstboom en maak van het versieren een gezamenlijke activiteit.

Creativiteit voor het hele gezin

Bij Tuincentrum Daniëls komt de magie van de herfst, advent en kerst tot leven! Deze seizoenen zijn perfect om samen gezellig te knutselen. Of je nu een deurkrans, een adventsstuk, een bloemstuk of een herfstdecoratie wilt maken, op de hobbyafdeling van Daniëls worden knutseldromen werkelijkheid.

Als je zin hebt om creatief aan de slag te gaan maar wat inspiratie nodig hebt, dan ben je bij Daniëls aan het juiste adres. In de vele sfeerkamers op de grote sfeer- & kerstshow kun je overvloedig veel inspiratie opdoen.

Afsluiting Kerstshowbezoek in het Tuincafé

Tijdens je kerstshowbezoek heb je de gelegenheid om te genieten van een heerlijk hapje en drankje in het tuincafé, waarmee je jouw dagje uit op een smakelijke manier kunt afsluiten.

Adresgegevens en openingstijden van de Kerstshow van Tuincentrum Daniëls

Global Garden

Magische beleving voor jong en oud

De kerstshow van Global Garden is veel meer dan simpelweg kerstspullen kopen. Het is een ware beleving voor jong en oud, waar je gezelligheid en warmte vindt en volop inspiratie kunt opdoen voor de meest knusse tijd van het jaar. Daarom bouwen we onze kerstshow op rond betoverende thema's die al je zintuigen prikkelen. Voor de kerstshow van dit jaar hebben we een scala aan thema's, waaronder accenten op het bos, traditionele kerst, kermis, bakkerij, glamour en luxe, sprookjes, waarzegsters en nog veel meer. Het is één groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden.

Familieplezier

Een bezoek aan de kerstshow biedt een geweldige gelegenheid om kostbare familiemomenten te creëren. Samen kunnen jullie genieten van de betoverende kerstdecoraties en de feestelijke sfeer opsnuiven.

Unieke kerstballen

En vergeet vooral je smartphone niet, want langs de (extra) ruim opgezette paden vind je het ene na het andere betoverende fotomoment. Of je nu naast een bewegend kerstdorp staat, een bekend sprookjesfiguur tegenkomt, of bij een van de prachtig verlichte dieren en huisjes. Zelfs een schap vol kerstballen wordt bij ons iets bijzonders.

Magische kinderactiviteiten

En alsof dat nog niet genoeg is, maken we in het weekend het feest compleet na Sinterklaas met warme chocomelk, glühwein en heerlijke koekjes. Het wordt een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin tijdens de kerstshow bij Global Garden. Kom en beleef het zelf!

Een betekenisvolle familietraditie

Een bezoek aan de kerstshow kan gemakkelijk uitgroeien tot een jaarlijkse familietraditie. Het is een gelegenheid om kostbare herinneringen te creëren en de feestdagen op een bijzondere manier te vieren.

Adresgegevens en openingstijden van de Kerstshow van Global Garden

Mooiste Kerstshow van 2023

Ook dit jaar zijn we weer langs verschillende Kerstshows in Nederland gegaan om de beste Kerstshows van 2023 te bepalen. Lees hier ons onderzoek wat betreft de mooiste Kerstshows van 2023.

Adv. Bol.com Gardena