Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Het binnengevoel naar buiten halen

Wanneer je je bezig gaat houden met de tuin, dan is dit vaak best wel wat werk en daarbij is het belangrijk om te weten wat voor gevoel je wilt creëren in de tuin. Sommige mensen willen een vakantiegevoel in de tuin hebben, terwijl anderen op zoek zijn naar een tuin die ook wel het verlengde is van hun woonkamer. Dan is een vloerkleed van Volero bijvoorbeeld een goed idee, omdat je genoeg buitenkleden kunt vinden die je het gevoel kunnen geven alsof je buiten ook in een woonkamer zit. Daarnaast kun je nog meer dingen doen om een thuisgevoel in de achtertuin te creëren.

Een fijn onderdak buiten

Als je ook graag lange avonden in de tuin door zou willen brengen, dan is een mooie overkapping een goed idee. Zeker wanneer je daar een heater onder hangt, kun je ‘s avonds nog lang buiten blijven zitten en samen borrelen. Een fijne loungeset kan het geheel dan afmaken, omdat het toch een fijne bank is waar je samen op kunt zitten. Vul deze aan met wat leuke kussens die geschikt zijn om buiten te laten liggen, dan heb je altijd een gezellige sfeer in de tuin en ziet de tuin er ook altijd uitnodigend uit. Dan wil je zeker die lange avonden in de tuin doorbrengen.

Leuke accessoires in de tuin

De tuin aankleden met een vloerkleed van volero.nl is al een goed idee, omdat dit een huiselijk gevoel geeft, ook andere accessoires kunnen jou helpen om de tuin net even iets meer sfeer te geven. Net als in huis, kunnen de kaarsen buiten ook een hoop sfeer toevoegen, omdat het licht dat zij afgeven sfeervol is en meteen een romantisch gevoel geeft. Een paar leuke lantaarns op tafel, op de grond of aan de muur is daarom altijd een goed idee en door een aantal tuinposters op te hangen, haal je het gevoel van binnen ook naar buiten. Zo kun je met een aantal kleine aanpassingen buiten ook een sfeer creëren.

Een tuin voor het hele jaar

Zorg wel dat je accessoires kiest die geschikt zijn om buiten te zetten, zodat je hier extra lang van kunt blijven genieten. Daarbij is het ook altijd leuk om te zorgen voor een houtvuurtje of een soort kacheltje dat die gezellige sfeer en warmte kan geven op de avonden waarop het eigenlijk net iets te fris is en je samen onder een dekentje wilt liggen. Door je tuin zo in te richten zoals je het in huis ook zou willen doen en te zorgen voor een leuk dak boven je hoofd, maak je een fijne buitenruimte waar je eigenlijk het hele jaar wel kunt zitten. Zo heb je een soort extra mooie ruimte aan je huis toegevoegd waar je lekker samen met vrienden kunt ontspannen na een lange werkdag.

Adv. Bol.com Gardena