Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Wandelen door de prachtige tuincentra van Nederland

Nederland is gek op bloemen, planten en bomen. We bezoeken maar al te graag een tuincentrum, waar dan ook veel van zijn te vinden in ons land. Om voor de producten te betalen heb je natuurlijk geld nodig, die je gemakkelijk mee kan nemen in schoudertassen heren of schoudertassen dames. Hieronder vind je drie bekende tuincentra die te vinden zijn in Nederland.

GroenRijk

Wie kent GroenRijk nou niet? Deze onderneming heeft vestigingen door heel het land te zitten, van Appingedam tot Berg en Terblijt zitten er tuincentra van GroenRijk. Hier worden planten, bloempotten, tuingereedschap en nog veel meer aangeboden aan de klanten. Bovendien kunnen de werknemers van GroenRijk advies en informatie geven aan jou over in principe alles aangaande tuinieren. Het assortiment is op de site van GroenRijk opgedeeld in de volgende categorieën: kamerplanten, buitenplanten, tuingereedschap, grond en steen, graszoden, potterie, dieren artikelen, cadeaus, wonen en sfeer, tuinmeubelen, vijverartikelen, horecadiensten, barbecues en winter. Het is dus wel duidelijk, bij GroenRijk kun je kiezen uit onwijs veel artikelen. Het is dan ook zonder meer een populair tuincentrum. 

Intratuin

Een tuincentrum dat misschien nog wel bekender is, is Intratuin. Deze onderneming is in 1980 opgestart door een samenwerking van acht ondernemers. Op het moment heeft Intratuin al 65 vestigingen, waarvan 52 zich bevinden in Nederland. In totaal heeft Intratuin ongeveer 3300 medewerkers en verkopen ze om en nabij de 80000 verschillende artikelen. Alhoewel het bedrijf al jarenlang immens populair is, werd de webshop pas in 2017 geopend. Qua assortiment heeft Intratuin dezelfde categorieën als GroenRijk, wat natuurlijk logisch is. Desondanks heeft Intratuin wel iets speciaals. Dit tuincentrum biedt namelijk workshops aan. Hierbij krijgen de deelnemers begeleiding van professionele specialisten. Voorbeelden van aangeboden workshops zijn het maken van een haar krans van bloemen, het knutselen voor kinderen en het maken van een lichtslinger, wat tevens voor kinderen is. 

Hornbach

Hornbach mag dan niet bekend staan als tuincentrum, alsnog heeft dit bedrijf veel tuingereedschap in het assortiment. Bovendien heeft het professionele machines die je kunt inzetten bij het tuinieren. Daarnaast kun je bij Hornbach ook verscheidene meubelen voor in de tuin kopen en barbecues. Wat nog belangrijker is in een tuin zijn natuurlijk de planten. Ook deze zijn verkrijgbaar bij Hornbach, maar ook potten waar je ze in kunt stoppen. Hornbach is in 1968 opgericht als familiebedrijf en moest de nummer 1 project bouwmarkt worden. Dit is inmiddels gelukt volgens de onderneming.

Adv. Bol.com Gardena