Vind jouw tuincentrum

Voel je mooi in je eigen tuin

Wie aan het tuinieren is, gaat vaak gekleed in een oude spijkerbroek en een oude trui. Maar wist je dat je er ook heel modieus uit kunt zien terwijl je in de tuin aan het werk bent? Met de tuinkleding die je tegenwoordig online kunt kopen, zie je er niet alleen heel hip uit, maar ga je ook nog eens goed beschermd aan de slag. Zo vang je twee vliegen in één klap.

Tuinkleding: modieus en degelijk tegelijk

Natuurlijk is het bij het tuinieren in de eerste plaats belangrijk dat je kleding lekker zit en dat je goed beschermd bent tegen stoten en vuiligheid. Een dikke broek, een fijn shirt, handschoenen en rubber laarzen voldoen daarvoor in de meeste gevallen prima. Maar waarom zou je je niet tegelijkertijd beschermd én mooi kunnen voelen?

Neem bijvoorbeeld de tuinbroeken uit de online webwinkel van Engelbert-Strauss. Je kunt kiezen voor een trendy jeans tuinbroek of een hele praktische met tal van zakken om je tuingereedschap in te bewaren. Wil je dat jouw overall vooral functioneel is? Op het internet vind je tal van mogelijkheden. En vind je het heerlijk als je kinderen met je mee tuinieren? Ook voor hen zijn er leuke tuinbroeken verkrijgbaar in vrolijke kleuren. Dat maakt het werken in de tuin nóg een stukje leuker!

Denk ook aan je andere lichaamsdelen

Niet alleen je benen verdienen een goede en mooie bescherming, ook je bovenlijf, je handen, je voeten en je hoofd moet je goed beschermen. Werk je bijvoorbeeld graag in de tuin als de zon schijnt? Dan is het verstandig om een hoed of pet te dragen, zodat je niet verbrandt. Hetzelfde geldt voor je armen en schouders: draag in de zon altijd (driekwart) lange mouwen om verbranding te voorkomen. Ga je veel in de aarde wroeten of met zware tegels sjouwen, draag dan altijd handschoenen. Zo voorkom je kleine wondjes aan je vingers en hoef je bovendien achteraf niet zo hard te boenen om je handen schoon te krijgen.

Laat die groene vingers wapperen!

Kan jij niet wachten om met je groene vingers aan de slag te gaan, maar heb je nog niet de juiste kleding in huis? Geen zorgen, want je shopt je tuin- en vrije tijdskleding eenvoudig vanuit huis. Neem een uurtje de tijd om online te zoeken naar de juiste kleding, bestel het binnen enkele klikken en binnen een paar dagen ben je gereed om volledig in stijl aan het werk te gaan in je tuin. Veel plezier!

Ga nu naar de webwinkel van Engelbert-Strauss.