Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuincentrum Osdorp

Tuincentrum Osdorp: wie kent het niet? Dit tuincentrum in Amsterdam aan de Osdorperweg is van oudsher het meest bekende tuincentrum van de stad. Bij tuincentrum Osdorp vindt u alles voor huis, tuin en dier.

Wilt u tijdens het winkelen even bijkomen? Dan heeft tuincentrum Osdorp ook een gezellig en smakelijk tuincafé. Kinderen vermaken zich ook in het tuincentrum want die kunnen in de speelhoek hun gang gaan.

Tuincentrum Osdorp heeft een uitgebreid assortiment: tuinhout, tuinmeubelen, binnenplanten, buitenplanten, potterij, bestrijdingsmiddelen, barbecues, loungesets, sfeerartikelen, kadootjes, vazen, kunstbloemen en wat al niet meer! Tuincentrum Osdorp heeft bovendien al meerdere jaren prijzen gewonnen met hun befaamde kerstshow: kinderen kunnen in een kabelbaan boven het Lemax dorp genieten van het uitzicht.

Tuincentrum Osdorp heeft een ruime parkeerplaats en is 364 dagen per jaar geopend. Alleen 1e kerstdag staat u voor een dichte deur, maar dan kunt u ook gewoon thuis genieten van de mooie kerstshow die u heeft gemaakt nadat u inspiratie bij tuincentrum Osdorp heeft opgehaald.

Tuincentrum Osdorp
Osdorperweg 247
1069 LL Amsterdam
Noord Holland
Tel : 020-6676060
www.osdorp.nl

Recensie Tuincentrum Osdorp

Fantastisch tuincentrum met een grote sortering en nu weer in een super kerstsfeer. Een groot parkeerterrein, heel aardig en behulpzaam personeel en in deze tijd weer een schitterend opgebouwd Kerstdorp. Leuke en verrassende ideetjes voor Kerstdecoraties en voor iedere smaak wel iets te vinden. Enige minpuntje……slecht voor mijn portemonnee, er zijn zoveel leuke dingen!