Vind jouw tuincentrum

Zigg Zagg, de tuinhit van het voorjaar!

We zitten inmiddels alweer in maart, tijd dus om de tuin in gereedheid te brengen voor de lente! Doe jij ook mee met de voorjaarstuin?!
Met de prachtige plantenzakken van Zigg Zagg kun je de tuin omtoveren tot een waar paradijsje. De praktische plantenzakken zijn lichtgewicht, duurzaam en makkelijk op te bergen.
Naast de plantenzakken zijn er ook hanging baskets verkrijgbaar. Leuk op het balkon of aan uw schutting. Met de hanging baskets kun je de perfecte verticale tuin creëren.
En er is meer..!

Naast de Gardening producten heeft Zigg Zagg nog een Accessoires, Living en Cooking lijn!

Voortaan bewaar je het hout voor de kachel in de prachtige Wood Carrier. Of berg je van alles overzichtelijk op in de opbergkast Multi Organiser. Al deze producten vind je in de zeer uitgebreide en complete Accessoires-lijn van Zigg Zagg®.

De collectie Living-producten van Zigg Zagg® is zeer uitgebreid. Je kunt de meeste onderdelen kopen in verschillende maten, kleuren en vormen. De Living-producten voor je interieur zijn met veel aandacht ontworpen en geproduceerd. Ze vormen een trendy, kwalitatief hoogwaardige lijn. Op de website vind je alle verkooppunten van de Living lijn.

Cooking

Gezellig met familie of vrienden tapas eten of barbecuen? De Zigg Zagg® Cooking-schalen en tapasschaaltjes van geglazuurd aardewerk zijn niet alleen geschikt voor vlees. Ze zijn ook praktisch en decoratief voor bijvoorbeeld het serveren van groente of fruit.
Door de schaaltjes met vlees, vis of groenten langzaam op te warmen krijgt u de lekkerste gerechten. De Zigg Zagg® Cooking-lijn is heel geschikt voor de buitenkeuken tijdens gezellige avonden. Een sfeervol en duurzaam kwaliteitsproduct waarvan je jarenlang kunt genieten.