Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuincentra en bouwmarkten open met Pasen: waar vind je ze?

Met Pasen in het verschiet zijn velen van ons op zoek naar tuincentra en bouwmarkten die hun deuren openen op deze feestelijke zondag. Of het nu gaat om het vinden van bloemen om je tuin op te fleuren, het voltooien van een langverwacht klusproject of het verwennen van onze huisdieren met speciale traktaties, het is essentieel om te weten waar we terecht kunnen tijdens de paasdagen. In deze gids zullen we een overzicht bieden van de openingstijden van enkele bekende tuincentra en bouwmarkten, zodat je goed voorbereid bent en kunt genieten van een stressvrij paasweekend vol groen en klusplezier.

Overzicht openingstijden Overvecht met Pasen 2024

Met Pasen voor de deur vragen velen zich af welke tuincentra en bouwmarkten hun deuren openen op deze feestelijke zondag. Overvecht, een bekende naam in de wereld van tuinieren en klussen, heeft aangekondigd dat ze klaarstaan om klanten te verwelkomen tijdens het paasweekend. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen om je tuin op te fleuren of wat extra gereedschap nodig hebt voor een lopend project, Overvecht belooft een gevarieerd assortiment aan te bieden voor elke behoefte. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van hun specifieke openingstijden om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat op deze speciale dag.

Intratuin: Groene inspiratie tijdens Pasen 2024

Intratuin, een andere favoriete bestemming voor tuinliefhebbers, staat ook klaar om klanten te ontvangen tijdens het paasweekend. Met een breed scala aan planten, decoraties en tuinbenodigdheden, belooft Intratuin een uitgebreide ervaring voor iedereen die zijn groene vingers wil laten wapperen tijdens de paasdagen. Het is verstandig om hun specifieke openingstijden te raadplegen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je op zoek bent naar de perfecte paasbloemen of -decoraties.

Praxis-tuin: Klusplezier op paaszondag 2024

Praxis-tuin, een vertrouwde naam voor zowel beginnende als ervaren klussers, kondigt aan dat ze open zullen zijn tijdens het paasweekend. Met een breed assortiment aan bouwmaterialen, gereedschap en tuinartikelen, biedt Praxis-tuin alles wat je nodig hebt om je huis en tuin klaar te maken voor de lente. Of je nu een doe-het-zelver bent die aan een nieuw project begint of gewoon wat onderhoud wilt plegen, Praxis-tuin staat voor je klaar met deskundig advies en kwaliteitsproducten.

Pets-Place Boerenbond: Verwennerij voor huisdieren tijdens Pasen 2024

Voor huisdiereigenaren die hun harige vrienden willen verwennen tijdens de paasdagen, is Pets-Place Boerenbond een must-visit bestemming. Met een breed assortiment aan dierbenodigdheden, voeding en accessoires, belooft Pets-Place Boerenbond een paradijs te zijn voor huisdieren en hun baasjes. Of je nu op zoek bent naar speciale traktaties voor je trouwe viervoeter of advies nodig hebt over de beste verzorging voor je gevleugelde vrienden, Pets-Place Boerenbond staat voor je klaar, zelfs op paaszondag. Zorg ervoor dat je hun openingstijden controleert om te voorkomen dat je teleurgesteld wordt bij aankomst.

Adv. Bol.com Gardena