Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Top 3 Schuttingen 2023: Vergelijk de Beste Opties!

Bent je op zoek naar de beste schutting voor je tuin in 2023? Zoek je een schutting die niet alleen duurzaam is, maar ook aansluit bij je persoonlijke stijl en behoeften? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de top 3 schuttingen voor jou op een rijtje gezet, zodat jij de beste optie voor je tuin kunt vinden. Aanschouw: onze top 3 schuttingen.

Intergard Beton schutting Rockstone dubbelzijdig

Wil je een betonnen schutting voor je tuin? De betonschuttingen Rockstone dubbelzijdig zijn verkrijgbaar in verschillende structuren en hebben altijd een breedte van 200cm. Betonnen afscheidingen zijn zeer sterk, duurzaam en geluidswerend. Ze vereisen weinig onderhoud en zijn bestand tegen brand. Houd er wel rekening mee dat betonnen afscheidingen moeilijker te installeren zijn, minder flexibel zijn en over het algemeen duurder zijn dan reguliere houten schuttingen.

Voordelen van de Intergard Beton schutting Rockstone dubbelzijdig

 • 200 cm breed
 • Beton
 • Duurzaam 
 • Geluidswerend
 • Stevig
 • Bestand tegen brand
 

Intergard Hout beton schutting grijs

Als je op zoek bent naar een houten schutting, heeft Intergard Hout beton schuttingen en tuinschermen. De Hout beton schutting is gemaakt van chroomvrij geïmpregneerd grenen en beton. Het is een stevige constructie die wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en een betonpaal en -plaat voor stabiliteit. Een nadeel is dat het plaatsen van de schutting wat arbeidsintensiever is vanwege het gewicht van de betonpaal en -plaat.

Voordelen van de Hout-beton schutting grijs

 • Stevige constructie
 • Wordt meegeleverd met bevestigingsmateriaal
 

Intergard houten Schutting

De Intergard Schutting van hout bestaat uit 19 planken en is 180x180cm. Een voordeel van de houten schutting van Intergrard is, dat deze voldoende privacy en bescherming kan bieden voor je tuin of terras. Verder is het is een robuuste en duurzame structuur met chroomvrij geïmpregneerd hout en FSC gecertificeerd naaldhout. Houten schuttingen voegen warmte en karakter toe aan elke tuin of buitenruimte. Ze zijn gemakkelijk aan te passen aan je persoonlijke smaak en stijl. Een nadeel van houten schuttingen is dat ze gevoelig zijn voor weersinvloeden en insecten, en dat ze extra onderhoud en reparaties vereisen.

Voordeel van de Intergard houten Schutting

 • 180 cm lang en 180 cm breed
 • Levert voldoende privacy
 • Robuust en duurzaam structuur
 • geïmpregneerd hout
 • FSC gecertificeerd naaldhout
 • Hout voegt warme karakter toe aan een tuin
 

Nawoord

Het is echter wel duidelijk dat er verschillende soorten schuttingen beschikbaar zijn, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Het is belangrijk om deze zorgvuldig te overwegen voordat je een keuze maakt en te beslissen welke optie het beste past bij jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Over het algemeen zijn betonnen schuttingen zeer robuust en duurzaam, terwijl houten schuttingen meer flexibiliteit bieden op het gebied van ontwerp en stijl. Uiteindelijk zal de keuze afhangen van je budget, esthetische voorkeur en hoeveel onderhoud je bereidt bent te plegen om de schutting in goede staat te houden. Ons voorkeur gaat naar de Intergard houten Schutting. Deze schutting is stevig en ook niet al te prijzig. Als tweede optie raden wij de Intergard Beton schutting Rockstone dubbelzijdig aan. Als laatste raden wij de Hout-beton schutting grijs aan.

Adv. Bol.com Gardena